樓主: EdixGibsonman
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Conclusion of Raycity Online... My Last Project in RCO

關閉 [複製鏈接]
談笑做時勢, 問誰領風騷...!!!
EdixGibsonman 發表於 11-10-2010 00:22

咪係我
回復 支持 反對

咁長的文 最後一句先見到我個名/.\

CIT果到點解我無左份/.\嗚
回復 支持 反對

咁長的文 最後一句先見到我個名/.\

CIT果到點解我無左份/.\嗚
cit棋 發表於 11-10-2010 00:33

你係我心目中, 已經昇華到另一個好特別的位置...
回復 支持 反對

你係我心目中, 已經昇華到另一個好特別的位置...
EdixGibsonman 發表於 11-10-2010 00:35

我自己都知道-v-!

我的往事雖然沒有edix你這麼多
           但我所認識的朋友/技術等等 全部都系我腦
          無走過.... 每一個由CIT ZR EVIL 定去到羽影
          每一個所認識都系我既朋友
          特別有一堆前輩  經常提點我地岩岩入黎rc既新手[[包括埋我./\.
        依隻系一隻難上手又難精既車GAME 但當中既過程 差吾多年半 好多人教識我好多野

感謝我的edix同所以識我既朋友!我的心永遠都在
回復 支持 反對

edix同你既相識.總係有點相逢恨晚.如果可以早點識你,,同識更多既朋友..我諗我係rco既日子會更快樂一點,,有你係暴族同一齊做傅奇車任既日子.真係一段開心既日子,.^^其實一個遊戲結束唔係大問題..悲哀既係小左一個比一班朋友吹水同交流心得既集中地,,點都好,,我都希望同以往既朋友保持聯絡,有機會係下一隻game再見
回復 支持 反對

其實...
我唔明d英文=_="

edix比我感覺到人間有情
回復 支持 反對

我地有緣一定會再見架^^
得閒仲可以搵我吹下水
MSN:BB-SUGAR-BB@hotmail.com
回復 支持 反對

其實...
我唔明d英文=_="

edix比我感覺到人間有情
萍妹妹 發表於 11-10-2010 02:00

其實, 我有樣野想同你講聲sorry, 因為我都承認, 我寫呢篇野係因你既啟發而寫, 本來我想做完個最後project先post上去, 所以我承認我係有抄襲你的, haaa

不過我有D英文都係抄人地D歌名...

你對我既感覺, 好像一個啟發者, 總係無啦啦再出現...每次我都有得著

點都好, 希望rco之後, 大家多多聯絡....
回復 支持 反對

唉~edix 我們彼此都累透,係時候放手放開所有..做番自己該去做的事了!!好想念刷40組,pan 的日子,晚晚刷到3:00先sleep~簡直攞命xd!!!
回復 支持 反對

唉~edix 我們彼此都累透,係時候放手放開所有..做番自己該去做的事了!!好想念刷40組,pan 的日子,晚晚刷到3:0 ...
kisiu 發表於 11-10-2010 09:29

最記得12:00a.m 起身, 刷40組刷到2:00a.m 就返工. 四大腳友: 你, 我, 艾力, 有時幽影, 有時魂籽... 有時係deep summer...
還有多謝你教我刷pan骰既方法,

現在, 就如呢首歌一樣...

"放手... 放開所有, 彼此更自由

也許, 已經足夠"

我們一起唱nightclub車隊隊歌, 好嗎? 最好齊哂人一齊唱...找日一齊唱, ok?
回復 支持 反對