查看: 6268|回復: 65
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Conclusion of Raycity Online... My Last Project in RCO

關閉 [複製鏈接]

2010年12月8日, 伴我多時的RCO, 終於要落幕了...

係rco, 我自己都好似兜了一個圈咁... (CIT -> 無車隊-> 惡魔暴族 -> NightClub)

Prelude and CIT 第一天 入rco, 玩了一日就停左, 直到一個月後...
再玩又覺得不錯, 所以我一直自己一個人玩下去, 做主線升LV, 一直到27LV, 由第一次放點給俊仔之後, 開始入左CIT, 進入左我係rco的另一頁...

係CIT既日子, 認識左俊仔, K仔瑤, 萍妹, 老艾, 電光, 幽影, 飊靈, Kisiu, 棋棋, hkcarkk, 為you芯痛 仲有我最尊重的morlboro, 同448...
我的40LV時候, 記得係萍妹同448一齊幫我升的...(我也算是白車升40既其中一人)
我一直係CIT學左唔少野, 直到因某些原因離開CIT, 離開了CIT的第二天, CIT就一統四區了...

A Year Of Solo Time

離開CIT之後, 與當時在CIT認識的kisiu一起完成大牛任, 係當時開始左我在rco年代的第二個時期:
魂籽, Eriic, 深夏, 我們一齊在40組認識....

2009年11月, 我因某些原因, 認識了真白羊(好可惜, rco之後, 真的不知道如何繼續與你聯絡)

之後, 我一直keep住做傳說, 升車, 從中改進自己不少技巧, 漸漸發現了, 無車隊的日子, 覺得總缺少一點東西...
不斷尋覓不同的車隊適合自己, 睇左很多, 考慮也很多, 最後我決定了...

惡魔的日子: 重拾CIT的回憶

當時認識了狂風暴走, 之後二型改, 望乂, emax, wings86, bebe999, gtr88888, KGB666... 看見他們, 令我回憶起以往CIT的青蔥歲月, 所以我決定加入了惡魔暴族...

他們係rco的日子, 喜歡不斷去發掘RCO的任何東西, 令我覺得跟他們一樣, 我很榮幸...
當時的我, 正在努力刷苗沖上45, 每日升車由一個半小時至4小時...

直到Panzio的出現, 正當努力第二階的時候, 魂籽告訴我, 他會開一個新車隊, 叫nightclub, 當時kisiu, eriic, 魂籽, 還有當時的在CIT的萍妹, 老艾, 追風, Xiaobing, 一瘋, mk... 也加入

我思前想後, 跟當時惡魔隊長KGB666, 副隊長狂風提出一個決定: 我想入nightclub跟他們一起...

The Glory of Panzio, Nightclub era, The prepareation of Atomic, and Farewell of All things

進入了nightclub, 過去認識的朋友, 不論是舊日的CIT隊友, 還有的是離開CIT之後認識的人, 好似sugar, 波波, 油雞米, 仲有我的小QQ. 大家聚在一起, 真的感到好似兜了一個圈似的...

在車神爭奪戰最後決賽的那一天, 我去了HK, 跟當時nightclub, 以及其他的朋友見面, 好似紋身佬, 東爺, 火炮, 真白羊... 等等, 分享了不少在rco的東西,

之後而我跟狂風也因為atomic, 決定再次進入傳奇之路 - atomic... 不過最後的結果, 竟是...

RCO 10年12月8日關服的消息, 令我感到無比震驚, 最後我停止所有手頭上的係rco的一切, 開始我在rco的最後一個project - 全車150..

Conclusion

即將離別的日子, 我的希望我認識的, 以及不認識的rco 朋友, 係59日的時間, 好好的去玩呢個game, RCO對我來說, 不止是不可多得的遊戲, 我第一個玩的線上遊戲, 而此遊戲至今我仍然找不到任何遊戲可取代, 也是令我係呢度認識好多朋友, 令我人生經驗刻下一個記號...

最後, 我將此post 同時獻給佢地: 玥夜, 二型改, 望乂, gtr88888, ho祺 以及 你們的小師妹...
仲有我剛剛認識既朋友: 馬老闆, 回憶, 我是一個人, 車神泰(其實他也曾是CIT的隊員) ...

By IonExplodeD (EdixGibsonman)

p.s. To 逝去 同 Yagami: 每當我每次食油雞飯, 油雞米,也及波羅鮮油飽, 我就會想起你們...
回復

^^ 好朋友~~永遠唔會忘記你
回復 支持 反對

無我份架.............
你個死仔...
回復 支持 反對

無我份架.............
你個死仔...
XiAobInG 發表於 10-10-2010 23:41

未完成架, 我的小炳炳...
回復 支持 反對

其實我係點樣認識edix你既呢= =
回復 支持 反對

諗諗下..
我都識左你好耐啦喎=.=
回復 支持 反對

其實我係點樣認識edix你既呢= =
花島楓月 發表於 11-10-2010 00:08

應該係刷panzio既時間, 你向我請教刷苗的心得, 不過當時我真的太忙, 幫不到你, 我真係唔好意思, sorry呀...
回復 支持 反對

諗諗下..
我都識左你好耐啦喎=.=
紅彗星 發表於 11-10-2010 00:13

真的, 一瘋, 當時我每次見你on, 仲唱一首羅文同甄妮合唱的一首歌你聽, haaaa
回復 支持 反對

真的, 一瘋, 當時我每次見你on, 仲唱一首羅文同甄妮合唱的一首歌你聽, haaaa ...
EdixGibsonman 發表於 11-10-2010 00:16

-___-''
:lol
回復 支持 反對

-___-''
紅彗星 發表於 11-10-2010 00:19

談笑做時勢, 問誰領風騷...!!!
回復 支持 反對