查看: 2056|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 唔經唔覺已經一年半

關閉 [複製鏈接]

由我最初神速乂海果隻ac玩起,跟住到唯獨乂偉...到而家呢隻車神軒Q
唔經唔覺都玩左1年半...
最初玩果陣唔經唔覺原來識左個傻仔叫NuclearAsh核灰
點知原來佢係版主黎...於是我叫佢傻仔版主/傻仔灰
到跟住落黎識既係深夏@3@ Yanbabi...果隻已經見佢40lv -口-
深諗呢條友好唔簡單/_\再click多2野...疾風雄鷹頂燈..車牌..車輪...車窗...塗鴉
哇@o@ 呢條友齊鷹...果陣覺得變態(無知的我....)
到跟住落黎係game認識愈黎愈多朋友...
肥尾 棋王 雞奕 kisiu 書架 edix 萍妹 追風 小瘋瘋 東爺 肥羊...數之不盡...請見諒=口="
又去過唔同車隊識下人...玩下地盤咁...
當中識左唔少人同事物\口/
暴走技術亦日漸提升...終於完左我齊鷹套既夢想...直至bug動物出現...影響市容
不過最緊要都係傻仔灰...由當初佢甩我幾百米 到而家我可以甩番佢1千幾米...
都代表緊自己不斷進步...苗既時間亦都愈黎愈短@@...無傻仔灰就無今日既我A_A"
到而家遊戲汁笠@o@....都多謝各位提攜我...教下我 先有今時今日既成績.__."
無論識既又好...唔識都好....至少大家都經歷過一段開心既時間...
希望得閒可以飲下茶...食下飯咁...話說我記得n年前有張車隊聚會既結帳數目係$777 =____="
到最後啦...如果大家想繼續搵我玩...歡迎到Level R/Head Shot Online遊戲內加「命運之匙」為好友._."
回復

軒軒豬 忘記我了~
回復 支持 反對

我都好似2年 係呢隻GAME 我識左唔少朋友
回復 支持 反對

都話數唔哂囉小聰聰
回復 支持 反對

不過最緊要都係傻仔灰...由當初佢甩我幾百米 到而家我可以甩番佢1千幾米...
yikhei1 發表於 11-10-2010 06:00 PM

什麼料子?

無技體車啦
回復 支持 反對

由頭到尾 都系在串傻仔灰的.___.
回復 支持 反對

什麼料子?

無技體車啦
NuclearAsh核灰 發表於 11-10-2010 18:38

係你有位比我串咋>.<
回復 支持 反對

你講到7灰係你恩師咁=.=
回復 支持 反對

老臣子…大部分都走哂
得番我同某部分人~_~

btw想當年用部100lv都未到既野馬入比賽挑29lv人機…又係贏到開哂巷(當時小弟連20lv都未到)
回復 支持 反對

你講到7灰係你恩師咁=.=
紅彗星 發表於 11-10-2010 20:27

恩師+傻仔的地位
回復 支持 反對