查看: 24698|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 澄清!近幾日話有人自稱係我既昆狗 昆人(內置本人分析)

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... tra=page%3D1&page=8
有2位 話入左錢!我就唔知係咪有人想毀我名譽!
仲有既係 我樂古從來都冇打過銀行ac出黎!請問2位 你話過左數 過左比邊個?銀行ac又係咩(我好想知)
等我分析下:
1.adrian539859:我give左你lu   1200GASH x3    800GASH x1(起碼知星夢名)
1200x3+800=$440
d店冇點賣咩
2.siufish20:入左800蚊數 速回 (玩野的傻仔)(星夢名又係咩?)
800/45=17.77777778
我放6億星錢 1000m=$45
當你17x10000000=姐係你收1億7星錢(我話只放比收3億以上既人 如何你會過錢 銀行脹號又是咩?)
如有圖請放埋上黎比我分析下^__^點解咁笨比人昆到 定係自編自導自演
《不攻自破 疑點多多 麻煩上堂數先》
(我等緊你放錄音+銀行ac上黎@__@)
(我所指冇頭像 係通常玩野既人 上線時間都相對較小)
(上面個位我分析錯姐 咁下面分析冇錯啦掛)
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

又唔係 第1次比人扮.__.碎料姐  同我玩仲未夠資格!
回復 支持 反對

超強!_!
睇完o左嘴.....十卜你
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

點解係4400 0.0??  
乜1200gash 要1200hkd-.-?
回復 支持 反對

其實1200點只係120蚊
回復 支持 反對

你可能得罪佢~~~咁玩法..但可惜玩錯左..哈
但你既分析其中一項我唔同意v_v"
無頭像唔可以等於昆狗之一  
回復 支持 反對

聰明得濟
回復 支持 反對

真的假不了,假的真不了 xd
回復 支持 反對