查看: 5543|回復: 73
打印 上一主題 下一主題
收起左側

退彩放AC放裝,平收水卡大量 (6月21日更新)

AC名: LokSon (星月2)  
錢: 3千多萬
總格數:47

裝備區
水魔9  雙s 35%(其中一個禁鞋)
   弓9  頂傷  禁s11秒 35%
   盾9  上s10幾%(唔知咩s) 下s禁s 12.5秒
34%
   甲9  上s10幾%(唔知咩s) 下s禁s 11.5秒
34%
   垂9  頂bp 頂隱 35%

風魔7  雙s 31%
   鞋7  bp -7%,加速7%,魔鞋6秒31%
   魔9  雙廢s 16%
   劍9  頂傷 唔知咩11秒28%
   劍9  雙廢s
   斧9  頂降 禁x(好似係鞋) 5.5秒35%
   杖9  頂降 三倍31%
   杖9  次降 幽靈36%
   弓9  MP -40.5% 禁S11秒36%
   鞋9  加速+9%,bp-18%, 隱鞋1.5秒32%
   鞋9  最大加速度+9%  魔鞋3秒30%  
   甲9  損害-9%,唔知咩18%,禁上s1.5秒35%
   垂9  MP +22.5% 金鐘1.5秒29%
   盾9  上s 22.5% 下s 11.5秒32%

火劍6  單s 頂降
   杖6  單s 頂傷
   魔9  雙s 35%
   杖9  頂降 三倍33%
   劍9  頂降 禁移6秒 30%
   斧9  頂傷 禁用魔11.5秒 28%

斧9  上s降9 下s忽防23%
   弓9  頂傷 忽防33%

弓9  上廢s 下頂三連36%
   鞋9  頂大 隱1.5秒33%
   盾9  上s唔知咩13.5% 下s 禁s12秒 30%
   甲9  上s唔知咩黎 下s禁s11.5秒 34%

土魔9  雙s 36% 屈機s 禁移 鎖腳
   魔9  雙s 11.5秒22%

劍9  頂降 轉圈圈1.5秒 30%

斧9  增傷27%  禁x 1.5秒 31%
   斧9  頂傷 kb 31%
   斧9  頂降 下廢s
   弓9  頂傷  鈍化5.5秒 30%
   鞋9  加速度+18% bp -27% 魔鞋6秒 35%

鞋9  加速度27% 隱3秒31%
   鞋9  加速度+9% bp -9%     魔鞋3秒 28%
   盾9  上s唔知咩黎 下s禁攻2.5秒 35%

盾9  上s唔知咩27% 下s 禁s11秒 36%
   甲9  上s唔知咩+9 -18 下s 禁劍12秒 33%
   垂9  各加9 隱3秒 31%

其他區
石頭寵            1隻

收裝區:
卡片:
水卡大量

~~有興趣者請pm/留言~~
回復

交易紀錄:

1. hoichungor 以$200蚊+5e換我水魔劍斧鞋9,火魔劍鞋9,風魔劍鞋9
2. hoichungor 以2e 換我214日高角
回復 支持 反對

推一推~~
收一個高頻空AC/+12 格
回復 支持 反對

推一推,收頂9裝.
回復 支持 反對

推一推,收+12格
回復 支持 反對

高頻空ac有好多==你收要吾要改pw==?
同埋用咩裝換??咩lv同咩裝換--講下--
回復 支持 反對

回復 6# 小白.逍遙

我要空ac 要有得改密,有身份證個d.
想要咩你講低,我會再考慮.(主要想用裝換)
回復 支持 反對

5.12推一推,為汶川大地震地死傷者及家屬送上祝福!!!
回復 支持 反對

我有空ac 能用什麼裝換??
回復 支持 反對

你想要空ac~~你俾d ac同pw我~~我幫你整返幾個(of coz 要d野啦)~~@@
回復 支持 反對