查看: 2964|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 個人對Raycity坡服的看法

關閉 [複製鏈接]
事隔半年,現在想重玩Raycity-坡服...

但是,想到以下幾個悲覌的看法... 怕會再傷感一次

1.少人買點,營運不到,倒又是面對結束的命運?
2.如果結束,那麼辛苦的成果不是又白廢?

希望大家回一下 !
回復

你唔好玩咪咩事都冇囉
回復 支持 反對

事隔半年,現在想重玩Raycity-坡服...

但是,想到以下幾個悲覌的看法... 怕會再傷感一次

1.少人買點,營運不 ...
ptkptkptk 發表於 11-6-2011 10:25

波服d人好多人買點0 0
回復 支持 反對

你玩任何一隻電子遊戲 所得既都只係一堆0同1
一陣唔見Save/營運商Shut down/etc 全部冇晒根本冇得賴

想唔白費成果?請用你諸般的智慧去用真錢玩投資遊戲
真金白錢落你袋既話咪乜都唔會白費囉:handshake

利申:對上一次股票買賣原賺68.4% 失誤扣手後仍賺45.6%
   現手持股票仍然跑嬴大市
回復 支持 反對

一黎係不設實際, 你冇可能會玩到你白頭個日, 同埋你都識得講會有結業一日
如果係有得退返錢比你既話, 我都建議你唔好用錢玩, 因為呢啲既利誘, 始終都係虧於自己
係咁用錢去玩一隻虛擬遊戲, 令到自己對錢既需求不斷, 但係最後都結束
既然係辛辛苦苦係咁擺錢落隻遊戲度, 而最後得黎既係結業, 咁你就講得冇錯, 係白廢左

二黎, 錢解決到既問題唔係問題, 但係用咁多錢去玩, 實在大廢自己既學業成績, 又或者工作成績
得黎既就係虛擬世界入面既虛名無利既歡呼, 同埋現實世界慘敗流名既喝倒彩聲!
所以, 適量既遊戲係應該, 但係過份沈迷既態度就唔可能係一個男人身上
回復 支持 反對

如果起癮既,即管玩
但係你既然怕會再傷感一次,就唔好玩得咁放
e.g.唔買咁多點/唔買點
呢D野要自己平衡
回復 支持 反對

如果起癮既,即管玩
但係你既然怕會再傷感一次,就唔好玩得咁放
e.g.唔買咁多點/唔買點
呢D野要自己平衡 ...
toomy888 發表於 13-6-2011 05:28 PM

我次次起癮都係玩左一兩lv之後又頹:handshake
搞到而家仲係32囉吹到!
回復 支持 反對

其實我個人認為:
你五買點 基本上執左都五會有咩特別失望
我玩RayCitySEA都系志在幫助車隊同埋同班fd吹水
無野做既時候就升下lv
最主要都系同班朋友吹水系最開心
回復 支持 反對

我次次起癮都係玩左一兩lv之後又頹
搞到而家仲係32囉吹到!
NuclearAsh核灰 發表於 13-6-2011 18:05

好耐冇無上線了   
玩APB Reload好過:handshake
回復 支持 反對

好耐冇無上線了   
玩APB Reload好過
toomy888 發表於 13-6-2011 08:03 PM

UR ID:沙灘的太陽
回復 支持 反對