打印 上一主題 下一主題
收起左側

在外國ser一個香港玩家不能不認的事實

香港玩家同外國玩家既分別(指部分害群之馬)
外國玩家響交流模式,大家響到傾計無咩野
香港玩家響交流模式,入到黎響到9打,見到人就打幾下,唔夠人打,就等人地唔理佢又走去打人
另外,香港玩家重有個嚴重問題就係…太鐘意show off了
之前試過入交流模式,有個玩家一入黎就同我易,show幾件2頂s比我睇,我心想,神裝通街都係,唔好響到show啦,影衰香港人~
之後佢就問我有無勁過佢既裝,我心想,你咁煩,比你睇d 玩具裝就比你走啦,之後比幾件勁過佢既裝比佢睇,佢就一直打你,以為自己好勁
我心想,我唔理佢,佢無引就走啦,佢一直打,我心想,e條友仔幾得閒wor~就叫佢米打人啦,之後佢話我唔夠佢打
重話”laugh die me”,一聽到e句,我心想,你英文費就唔好響外國ser講啦,唔話比人知重以為個個都同佢一樣
識小小英文就扮曬代表~
所以,我覺得外國玩家咁唔鐘意香港玩家係有道理既,特別當我見到e種小學雞既時候
〔p.s. 點解無啦啦發e個post...因為頭先叫到個叫’maplechan’既小學雞 laughed左〕
回復

做好自己就得, 唔洗理其他人~
回復 支持 反對

同意樓主所講;
反而部分有 D 勁裝的人都系去昆人;真系9西;
回復 支持 反對

洗卡場都係,洗卡咪洗卡囉,點解要無啦啦走去殺左人地
之後人地打返佢就屈9人
回復 支持 反對

我見到D香港玩家已經唔開胃
回復 支持 反對

我見到D香港玩家已經唔開胃
nwfb1657 發表於 7-8-2012 20:16

你有玩外國ser咩 =.=??
回復 支持 反對

回復 6# 07101519
冇玩,哈哈...不過香港人既所作所為我已經知道一清二楚
回復 支持 反對