查看: 2924|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

gm說的話

大家好,
為避免任何侵犯版權的事宜發生,我們將停止這個私人伺服器。當我16歲的時候,在MSP關閉後便已有建立這個私人伺服器的念頭。我和Wiz更為此花了兩年時間。當初純粹為了玩樂性質,從沒想過公開後會吸引如此多的玩家。如果玩家人數因此比官方伺服器更多的話將會帶來麻煩,我們不希望為伺服器的建立者帶來任何負面影響。

我明白大家會為此感到難過,但對於合法管理私人伺服器,將來還是有希望的。當那天到來的時候,我們保證提供一個不斷更新、永遠免費的遊戲給大家。現在大家唯有以KSP來望梅止渴。

祝Survival Project永遠長存!

Hi all,
We are stopping the private server as precautions against any copyright infringements, I had this idea of making this private server since I was 16 when MSP closed. Me and Wiz started working on this for more than 2 years. It was for fun and we couldn't possible know that making it public would attract this amount of users, the fact that there were more online users than the original server may bring troubles. We don't want to get on the bad side of the original creators.

I know how sad the community might be feeling right now. However, There is hope that we might be able to run survival legally in the future, without getting in trouble. And when that happens we will make sure this game is free to play by everyone, frequently updated and stays alive forever.
As of now, KSP is the only alternative.
回復

前幾日見過有韓國人玩
我諗可能就係咁通風報信被韓國官方告侵權(?
隻GAME開始左一個月都唔夠 但準備功夫左兩年 真係辛苦佢地
回復 支持 反對

唉 一個好平台 就這樣完結  真係5想再返去韓彩見到班整容仔
回復 支持 反對

點樣可以合法呢??唔知買要幾多錢..
回復 支持 反對

買 係指要分紅比韓ser,,, 但問題係個ser 又搵到錢,搵到又賺唔多,你覺得KSP 會寧願你佢搶你d客去玩免費???
所以話無可能= =
回復 支持 反對

整返d點數買金中lo..實有 人買...e+好多gmes都係免費ga 啦
回復 支持 反對

人地開個服個原意係比佢地圍內果少少人玩
唔係比其他海外玩家入去玩
宜家咁多人去玩梗係搞大件事
韓代理點會唔理?
回復 支持 反對

回復 7# 紅彗星

雖然你講得岩但韓服佢地本身都 膠膠地
活動又唔吸引.又好似就汁
不如比【內容已被過濾(P01)】做埋落去仲好啦
但如果韓彩汁左
其實【內容已被過濾(P01)】開番有冇問題的?
回復 支持 反對

回復  紅彗星

雖然你講得岩但韓服佢地本身都 膠膠地
活動又唔吸引.又好似就汁
不如比【內容已被過濾( ...
TERAYN 發表於 9-8-2012 16:11

韓服一日仲有人買點一日都唔會汁啦
回復 支持 反對

回復 7# 紅彗星

Agree with you.
   如果只係一個圈內玩我都覺得影響不到韓服
   我相信本來安裝需要PW係因為想管控人流
   不過我諗開服既人都無諗過香港呢邊堆左成堆人入去
   試問香港玩韓服別說買點...就連申請都不容易
   都有先例開絲服開到本地官方跑番出黎做代理商
   如果圍內玩我諗影響都唔會大, 除非韓國佬唔玩官方走埋過黎玩, 咁樣既話就真係影響甚大了
回復 支持 反對