查看: 6161|回復: 63
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [原創PVP片]逍遙子6655武當VS全5逍遙

好喇,,又係我同呂亙呢對好基友出現..今次我玩既係武當,,天殺個ac..
逍遙面對武當算係一個劣勢,,所以係段片入面,主導權的確多數落係武當手上
我自問武當並唔係太精,,算係初哥一個,,而呂師太係逍遙已經算宗師人馬..我之所以會贏全因為石頭既差距..
大家撇開勝負..主要睇過程...武當同逍遙心理同意識既碰撞真係好精彩..互破封技,走位都係值得回味

武當有咩看點我就唔講喇..係高手面前我只會見拙..如果有咩打得唔好既地方即管講出來..我會虛心接受

至於逍遙,,大家落力睇呂亙既凌波..我自問睇左咁多國服既片,仲未有一個逍遙既凌波好得過佢
雖然係遠攻入面作用唔算太大..但當近攻同呂亙打果陣,,呢種神級凌波就充份體現到佢既變態

最最精彩係3:16秒果到...大家一定要落足眼力睇
果陣我正準備返去控逍遙..而逍遙出現係眼前果一刻,,我相信少於0.2秒
然後我馬上7星但已經太遲..逍遙已經用左凌波消失係我視野之內,跟住仍然可以對我造成傷害..果到我食左超過5m傷害..
我驚嘆呂亙既判斷力同速度..如果我唔係用天殺..我諗我無可能贏到佢!

題外話..我今次既片係用國服一個軟件叫玩家寶寶錄..初頭見好多人都話好易用,好簡單..結果我用完之後簡直係中晒伏!!!
第一,條片極唔清...
第二,太多bug..我唔可以匯出個原始視頻做avi檔..所以逼住要上傳去佢果個網站到..而且想再次編輯段片會變左綠屏..我重裝左5次到先搞返好...
所以如果玩家想拍片,,真係唔好用玩家寶寶..用fraps+格式工廠+windows movie maker就已經夠!

第二輯天山vs逍遙我已經拍好左...但後期效果未整好..睇下反應如何再決定post唔post...

評分

參與人數 2樂點 +50 Bravo! +1 收起 理由
也碌都有 + 1 多謝分享,大愛!太棒了
5567 + 50 支持pvp影片

查看全部評分

回復

睇唔到
回復 支持 反對

唉- - 直接比條link啦- -
insert唔到
回復 支持 反對

自問部機唔算特別差.....

但睇依個視頻的確要1段時間/.\
回復 支持 反對

好喇,,又係我同呂亙呢對好基友出現..今次我玩既係武當,,天殺個ac..
逍遙面對武當算係一個劣勢,,所以係段片 ...
∼香B∼ 發表於 15-8-2012 19:11

唔知睇唔睇到?
專登由你天山個post再去睇你打逍遙段片再禁你username再搵新果條片a______a

直接po link算
字海哥點解唔po youtube?唔洗等廣告:p
回復 支持 反對

http://www.youtube.com/watch?v=PI48PddhOGw&feature=plcp
唔知睇唔睇到?
專登由你天山個post再去睇你打 ...
小小霸 發表於 15-8-2012 07:17 PM

咦-0-  點解上傳左去youtube 明明失敗左
嘩,,個quality差到呢..想睇清d就去http://www.aipai.com/c12/NTk8KSQkJmgnaiUs.html
不過香港連去大陸網睇片係會慢d..
回復 支持 反對

字海哥
可能你唔係經常玩武當?
我見你好似都對快捷欄唔熟悉咁  七星都用滑鼠禁  咁樣絛曬好多時間 正如你條片咁 禁左幾次七星果個陣都無效果
另外其實我建議雀尾天馬之後隱身 如果出技  人地可以用隱身去斷你連技或者反控
我諗住出post post條技術型武當片上樂古
回復 支持 反對

lag到喊....
回復 支持 反對

字海哥
可能你唔係經常玩武當?
我見你好似都對快捷欄唔熟悉咁  七星都用滑鼠禁  咁樣絛曬好多時間 正如你條 ...
小小霸 發表於 15-8-2012 07:28 PM

係..畢竟唔係我主ac..天殺個快捷鍵7星擺得好遠 我禁唔到
攬雀天馬初隱並唔係固定套路..特別對住呂亙呢種,,如果打法次次一樣,玩唔到2場就比佢看破
lag到喊....
cei414 發表於 15-8-2012 07:29 PM

睇youtube版本吧- - 係會蒙d架喇
回復 支持 反對

haha俾招定海出買左招卡位
回復 支持 反對