查看: 2101|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [自創]北ser 全5帶4 5雕技術型天山vs 全45帶6黑寶3雕武當(有3場)

第1場: (唔記得山盾,慘敗)

第2場:

第3場(武當贏番場)

本人自問武當不算差,多數挑D 高石技術型既玩下...
希望大家有D 評價吧....
講到底,氣盾武當才有真正既遊擊技術

另附送新鮮出爐影片:北ser 全5 帶4雕明教 vs 全5帶4 , 6黑寶3雕武當 (由於岩岩整,未有音樂)

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
5567 + 50 pvp影片分享

查看全部評分

回復

樓主出技唔夠果斷
我見你次次都留7星好後先出
反正你用半怒解點穴 點解唔早d出7星 等7星可以出2次
至於技術方面 仲可以進步多d
學識埋避明教拉就最好不過

小弟同你一樣 全45帶6黑寶3雕武當
來自王ser 技術都有dd既..見大家同石比小小意見你 @@
回復 支持 反對

第1場: (唔記得山盾,慘敗)

第2場:

第3場(武當贏番場)

本人自問武當不算差,多數挑D 高石技術型既玩 ...
光云 發表於 16-8-2012 08:14

http://www.youtube.com/watch?v=tV9s2BHLeS4
不如我比條5石氣盾武當打65石明教既片你參考下....#v0232
回復 支持 反對

樓主出技唔夠果斷
至於技術 ...
614578932 發表於 16-8-2012 10:32

咁早出7星做咩?,好易俾人隱番,點都留7星/3環
回復 支持 反對

不如我比條5石氣盾武當打65石明教既片你參考下....#v0232
小小霸 發表於 16-8-2012 10:57

睇過好多次,個明教好明顯完全唔識打
回復 支持 反對

樓主出技唔夠果斷
至於技術 ...
614578932 發表於 16-8-2012 10:32

拉果下,已經係咁禁閃-,- 不過都糸拉到
回復 支持 反對

同你對打個幾個 技術完全唔合格 廢到我想笑
回復 支持 反對

天山玩得唔錯..睇得出有意識咁去估對方心理
至於明教..我只可以話成場既主導權係武當手上,,發揮空間太少
武當主視角既pvp點解咁好睇,,就係因為武當好容易拎到成場比賽既主導權,,就好似一個導演咁控制晒成個比賽節奏同流程..其他門派要做到呢點真係比較難..而控技多既武當就會較為輕鬆..而且武當連控既速度都好容易刺激到觀眾既眼球..下意識覺得武當技術好好..呢個就係武當pvp好睇之處
由段片入面睇得出盾武當既校場王者地位..厚血,多控制,靈活性都唔差 咁樣既武當有晒稱霸校場既元素..所以我成日都話一個犀利既盾武當係極難打..
回復 支持 反對

同你對打個幾個 技術完全唔合格 廢到我想笑
andywilliam1 發表於 16-8-2012 15:48

個天山唔廢lo-.-
回復 支持 反對

回復 4# 光云

其實成場太多 多餘既動作-.-
樓主除左半怒解天山點穴有反應...
其他都只糸一般般-.-
你同天山玩磨血 唔抵果個一定糸武當
同埋隻天山..佢玩法都好有問題
武當半怒解到點穴 佢仲要3次沖埋去比人解
唔識運用強封同暗封黎發揮移花

同埋 有咁易避明教拉既話 咁d人玩明教為咩-.-
就糸唔易先建議你學避-.-
回復 支持 反對