查看: 3400|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [原創PVP片]逍遙子全5天山VS全5逍遙

身敗名裂既時刻要來..睇完呢段片應該大把人唔妥我
今次再用天山同呂亙打,,明顯比以前吃力好多好多
一來我手疏了,,二來武魂同修煉有差距..

面對呂亙呢種打近攻打到出神入化既對手..成場比賽我都搶唔到個節奏..
而家睇返失誤其實有唔少..不過無辦法,,紙上談兵永遠最容易..實戰果時我唔相信有一個人可以做到完美
況且對手係呂師太,,逍ser既近攻不妨搵佢玩下,,好有趣的

講返段片,,其實我有諗過放唔放出來..因為入面有唔見得光既技術
呂亙今次算讓我,,無乜點用到果d技術,,好似只用左2次,,打得還算公平吧
大家睇段片有地方睇唔明係正常..要解釋都唔係一個易事
逍遙打得精彩既係第3段片,,4:00開始..果場基本上我主導權全失,,原因係我踏雪冰凝果下好似撞正呂亙初隱..令冰凝效果無左
呢個情況我都係第一次撞到,,之後分左少少神,,令後面好似解失明,天地呢d動作遲鈍左..畫地果陣我仲打左句問呂亙岩先發生咩事-.-
果場再後來就唔講了,,睇落去就知
比較清晰版:http://www.aipai.com/c12/NTk7ISghJWgnai8g.html

評分

參與人數 2樂點 +50 Bravo! +1 收起 理由
也碌都有 + 1 pvp影片分享
5567 + 50 pvp影片分享

查看全部評分

回復

建議你用http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1 入面個個拍!好清!  重你發嘅片來睇....你係有米仔-____ -
回復 支持 反對

建議你用 入面個個拍!好清!  重你發嘅片來睇....你係有米仔-____ -
小發現 發表於 16-8-2012 05:13 PM

我知啊..我第一段拍天羽呂亙係用fraps..今次想試下新軟件 結果中晒伏- -"
點解話我有米=.="
回復 支持 反對

我知啊..我第一段拍天羽呂亙係用fraps..今次想試下新軟件 結果中晒伏- -"點解話我有米=.=" ...
∼香B∼ 發表於 16-8-2012 17:15

http://www.kkcapture.com/ 有冇用過?
清晰度我覺得唔錯 容量都唔會太大
回復 支持 反對

有冇用過?
清晰度我覺得唔錯 容量都唔會太大
5567 發表於 16-8-2012 05:16 PM

無用過啊..如果我再拍會用返fraps..不過應該無咩機會再拍了- -"
或者有其他ser想同我交流,,可以比ac我玩下既 haha
回復 支持 反對

由呢條片先至睇得出呂亙技術 武當個條片令我好失望
回復 支持 反對

由呢條片先至睇得出呂亙技術 武當個條片令我好失望
andywilliam1 發表於 16-8-2012 05:26 PM

逍遙面對近攻優勢好明顯..特別係呂亙呢種凌波用得好出色既逍遙..完全發揮晒凌波同遠攻帶來既優勢..同時天山減速環同灼燒嚴重影響晒天山既靈活性..所以逍遙同天山先係兩個宿敵門派

我同呂亙呢對老對手,,每次打都仲有新鮮感,仲有一個好得意既情況成日會出現
明明我自己用左長隱,,正準備埋呂亙身搶攻果陣,,要掂到佢果一刻佢就隱左或者凌波..然後我就無效目標
我真係唔知呢d係咪叫默契,,打左咁多場..呢種情況出現既次數真係極多
所以同佢玩校場咁好玩就係咁解
回復 支持 反對

呢個我用fraps拍嘅,超清,最緊要係冇kkcaptureD廣告
回復 支持 反對

你玩天山的確手疏了
回復 支持 反對

我同呂亙呢對老對手,,每次打都仲有新鮮感
∼香B∼ 發表於 16-8-2012 17:42

每次見你你都會講呢句 好無新鮮感
回復 支持 反對