查看: 15305|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 菜鳥逍遙校場<>新增vs天山

vs天山 對方 3 4 不滿 70組 所以沒用強控+強力攻擊  我90冰抗 對方數值不詳  我打對方3 4千 佢打我2 3千 有點勝之不武

那個格式工廠的東東用在我電腦上比較慢  所以就交了個比較差的壓縮比率 很模糊 體諒一下
發上來沒別的意思  
只是無聊玩玩而已

兩隻10x級逍遙 4 帶 5  
都是12 13萬血  
我12m血  19xx火 3m3內攻 2萬5命中  1萬閃
對方貌似13m血  2200火 其他不詳雙方都沒學強控
最重要的是菜鳥技術 希望吸取別人的意見 彼此交流 共同進步
vs4 5石少林3 4 體混搭1個5血精5貓眼接近12m血逍遙vs雜4 5是石部份5屬少林29m血左右88lvvs98lv 隱身被廢除

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
∼香B∼ + 50 影片分享+小小支持!

查看全部評分

回復

打打下拉走埋招隱技-__-   
相信1手文字會勁d  
好多位都係正面交鋒.. 呢條片無心理可言..
想同4石逍拍技術片又要有實力 逍ser強力推介LovE乂健@@(非代玩個時)
回復 支持 反對

回復 2# StaR`

一手上年6 7月開始無玩啦
甩褲好似師承同我打緊呢個
回復 支持 反對

回復 3# 心隨風去

佢青出於藍@@.. 我用隻90武同你玩場?仲打造緊..    附上圖一張 唔好俾佢知haha
回復 支持 反對

回復 4# StaR`

打武當變質了- -玩逍遙

另外打武當 我系完全唔識打 兩輪 蘭雀  屈雞
回復 支持 反對

心痕,手痕。。
btw見到少少呂亙既影子..視野外凌波,,卡位...但純熟度仲可以再加提升
有D小技巧可以再教你地...畫地後隱身高山係正路打法..
然而想再高一層,避免對手反控既話,,可以拉開少少距離 高山>初隱..
不過前提係你要識完美高山 呢招好處係利用初隱來破對手反控(EG. 畫地,攬雀)..係一招一石二烏既技巧..你地可以參考下...
再誇張D 完全可以行出對手視角再高山...(呢招我用天殺同呂亙打果陣佢成日都咁用..效果唔差,,但要用得好就比較難)
逍遙要玩得好..必定要同天山同武當呢兩個門派打...你打得贏呢兩個派..其他派都只係小碎料...
呂亙要被取代了
回復 支持 反對

不錯的片,可以試下睇見對手隻ac上方出封技,而去破
回復 支持 反對

香B提到的完美高山 呢招好處係利用初隱來破對手反控(EG. 畫地,攬雀).  其實唔一定完美高山先得,當你知道對手留攬雀破你畫地時,可以反畫地,一完即忍身,再高山都可以......仲有你畫地後,最好行遠小小,因為所有封技都有距離的,距離大,技能打到你身上既時間就耐.
回復 支持 反對

點解我隻有冇六個文字會比你地開到既..?我俾人爆AC?
回復 支持 反對

回復 6# ∼香B∼

打武當是噩夢  打天山不開洛神是噩夢   打天山還有少少信心  打武當完全沒有
高山→隱身 如果時間岩岩好  隱身好像有點浪費吖-..-
回復 支持 反對