查看: 17346|回復: 100
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 越級挑戰!? 北ser 5帶6石天山pvp特輯!!

隻天山其實只是代玩, 由於耐無玩,有D位可能有點不足,希望你地見諒啦

另外,由於唔係我本人玩,只是我fd代玩,亦只能用第3者角度拍攝,但關鍵位仍大致上拍到的,廢話少講,去片!!!!

評分

參與人數 2樂點 +60 Bravo! +1 收起 理由
囧大俠 + 10 精品文章
∼香B∼ + 50 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復

睇完之後有種感覺...同我的打法太似太似了- -"
雖然我無用太多跳打..但係基本的思維同技能組合都係一致...
不過片中主角比我更猥瑣 點都好...好精彩!!!

要彈的話..就係搵的對手有D差..高石天山打丐幫同天龍真係唔難
天山最精彩的PVP就係同逍遙/天山打
希望拍返套vs逍遙...咁樣先可以真正睇得出天山的技術...
或者我叫呂亙同佢交流下..
回復 支持 反對

雖然我無用太多跳打..但係基本的思維同技能組合都係一致...
...
∼香B∼ 發表於 10-3-2013 12:55

其實有同逍遙打的,不過當時拍左好多片,想汁汁佢-_- 無拍=.=
回復 支持 反對

其實有同逍遙打的,不過當時拍左好多片,想汁汁佢-_- 無拍=.=
光云 發表於 10-3-2013 01:00 PM

問下佢願唔願意來逍ser 同呂亙玩玩
回復 支持 反對

好精彩 好正 支持心仔拍多D好片

題外話  北SER既校埸情況係唔係算多人 同其他SER相比
回復 支持 反對

好精彩 好正 支持心仔拍多D好片

題外話  北SER既校埸情況係唔係算多人 同其他SER相比 ...
小小武當 發表於 10-3-2013 13:22

逍ser以我印象 堅糸無咩人
回復 支持 反對

巧利害!!
回復 支持 反對

...
∼香B∼ 發表於 10-3-2013 12:55

我想講隻天龍d心法第6本都未110 所以你覺得佢打得好輕鬆(唔係我黎)
回復 支持 反對

我想講隻天龍d心法第6本都未110 所以你覺得佢打得好輕鬆(唔係我黎)
yuncash 發表於 10-3-2013 02:52 PM

係囉..咁就唔怪得天龍點解唔用半怒解封穴...
回復 支持 反對

對住呢手火影... 我極級無言... 佢由用草菇到用火影 都係同一打法...
隻火影冇記錯成50幾M血 我諗住佢贏得黎但死死下咁...
我堅估唔到會輸... 我個口O到不能再大...= =
最慘既係... 同為丐幫但數值低一級既XY
縱使起初急得濟 晒左唔少技 又冇留怒解冰凝
但都同隻天山打到勢均力敵 最後都獲勝
我就唔明隻火影點解會輸得到...= =
回復 支持 反對