查看: 3801|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 鄧班高科技同老手唔抵

唉  無啦啦出個公告話執   搞到佢地d野都未放哂  有d仲收緊野tim   
當佢地有人夜晚訓前一推   朝早起身一推  但卻不知過多幾個鐘就會出公告正式執粒收包皮
搞到日日企大田收點品 賤價收高價放   收左好耐好耐
而高科技  用幾千蚊買個這高科技諗住可以刷太介回本   諗住刷半年可能會回到本  諗住刷十粒八粒先賣
點知到而家   無啦啦出個公告   搞到太介變左堆石頭   只可以臨執之前對住佢地打下飛機
有D人仲要岩岩先合神  全陣250  諗住可以威一陣  點知過多兩個月都係正式收包皮  被他人放入資源回收筒
真係想為佢地平反      有邊個夠佢地慘呀
回復

唉  無啦啦出個公告話執   搞到佢地d野都未放哂  有d仲收緊野tim   
當佢地有人夜晚訓前一推   朝早起身一 ...
oleabc123 發表於 29-5-2015 11:08

佢地真係好慘呀/.\
回復 支持 反對

幾型阿 輪回主250 1200萬戰 呢個AC我想1蚊收
回復 支持 反對

回復 1# oleabc123

大時大節緊係唔少得小鳳姐啦
[size=13.3333330154419px]齊鼓掌 歌聲放今晚開心唱請鼓掌 齊鼓掌 歌聲將今晚開心唱請欣賞

[size=13.3333330154419px]熱鬧情調 熱情又放亮 人人陶醉 熱情將雙雙對對共欣賞
[size=13.3333330154419px]熱烈地彈琴 熱烈地唱 歌星多奔放 個個喜氣洋洋
飲多杯[size=13.3333330154419px]祝個個都開心歡暢 喜喜洋洋 洋溢四方
[size=13.3333330154419px]齊高歌 歌聲放今晚開心唱請鼓掌 齊高歌 歌聲將今晚開心唱請欣賞
[size=13.3333330154419px]熱鬧情調 熱情又放亮 人人陶醉 熱情將雙雙對對共欣賞

[size=13.3333330154419px]熱熱鬧鬧燈正亮 酒正香 滿室鬢影衣香 愉快唱著我願你o地快樂同分享
[size=13.3333330154419px]為你快樂歌唱笑莫嫌良夜長 願你我和唱 愉快渡快樂時光 渡快樂時光
[size=13.3333330154419px]熱烈地彈琴 熱烈地唱 歌星多奔放 個個喜氣洋洋 飲多杯勝o既各位乾杯飲勝
[size=13.3333330154419px]熱烈地彈琴 熱烈地唱 歌星多奔放 個個喜氣洋洋
飲多杯勝o既[size=13.3333330154419px]各位乾杯飲勝 喜喜洋洋 洋溢四方

[size=13.3333330154419px]外掛狗一夜咩都冇晒  爽yy

[size=13.3333330154419px]大家今晚  飲多杯
回復 支持 反對

回復 4# 139742685

唔好咁啦  我諗佢地都好傷心 應該要借飲消愁
  我今晚都落去買番幾支青島飲  點解? 因為要飲勝囉
回復 支持 反對

回復 6# oleabc123

下 我諗住開幾圍架BO 賀一賀佢
回復 支持 反對

回復 7# wl00371843

咁不如開番一百幾廿圍同班老手高科技一齊慶祝下啦
回復 支持 反對

回復 8# oleabc123

係M記開喇 一人一條薯條
回復 支持 反對

回復 9# wl00371843

唔係咁cheap呀  得一條薯條  至少都兩條啦   人地好慘架
回復 支持 反對

回復 10# oleabc123

我仲要留錢 2蚊收AC架
回復 支持 反對