打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 幾年後入返黎登錄點知見到汁粒感概10幾年(ps條友入左賊haha)

由小學睇呀哥玩..果時仲係做收賣佬.黑鐵甲都有市埸
玩到呀哥大個唔玩..我依個唔生性ge人跟住接力書又唔好好讀玩下停下玩下停下.又收下ac玩完又玩.
一路玩到2年前先完全退哂巨..ac放埋去讀大專準備投身社會..大大話話都玩過好多ac..果時網吧都有巨錢賣成70蚊一e

完全見証到興旺到收山..10幾年..好多回憶..大大話話玩過好多ac..有友情有人情..可惜外掛一出都知玩完..頂到依家都算係咁..一早看破所以last一個ac
(米康)都放埋..都有6千蚊咖xd 好好彩次次買賣都好成功有人賣又有人要..一路好走t.t   only一隻game.停完又玩停完又玩..有魔力...

玩米康果陣合麒麟比個粉人昆左千3蚊買封書錢..入左數走佬..有人同我一樣..報左警有哂証明係   我一年之前收到電話都話捉到了
2013年xd...唔知佢下次幾時on呢

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

-,-昆唔怪佢昆佢昆都昆到咁低B睇下商2個幻魔神幾勁昆到合咪馬未計佢神不知鬼不覺放出去架子彈人地都未入去坐
回復 支持 反對

毒品佬  真易昆人  

又窮又柒 又冇錢未昆人錢
回復 支持 反對

毒品佬  真易昆人  

又窮又柒 又冇錢未昆人錢
kingwai0652 發表於 30-7-2015 12:08

毒品害人不淺, 千祈咪試
回復 支持 反對

毒品佬  真易昆人
回復 支持 反對