打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 做乜討論屁王大人個post會關閉左嫁???

關閉 [複製鏈接]
回復 30# 淚無情 hey!我想問下,你唔like外掛你又走去收掛兵既,呢d係咪叫臭你又要奶?
回復 支持 反對

回復  淚無情 hey!我想問下,你唔like外掛你又走去收掛兵既,呢d係咪叫臭你又要奶? ...
男miss 發表於 3-3-2016 09:52

順水玩下 不要那麼認真 難道抱怨下都有錯嗎??無論收200兵定冇200兵  官方有殺錯冇放過 就係咁多
回復 支持 反對

回復 35# 淚無情 話人收外掛商錢自己一直收外掛兵
咁樣就對人公平咩
如果自己有做 就唔好扮清高去鬧人,同埋你咁樣叫唔叫做支持緊外掛?
回復 支持 反對

回復  淚無情 話人收外掛商錢自己一直收外掛兵
咁樣就對人公平咩
如果自己有做 就唔好扮清高去鬧人,同埋你 ...
男miss 發表於 3-3-2016 10:25

我洗扮高清?。?  我開個post 抱怨下有冇人被人亂封都有d玩家的確係比人封左  而我都係我post  都回應左其他樂古會員  的確係係有掛兵  我有自己諗法姐  人地點睇我  我理唔到  最緊要唔好某某人扮高清開post  堅持自己冇用掛 助長掛佬多過我呢d小玩家咁 囉 某人大生意黎嫁 助長港巨愈死得快  (台巨已經係一個好例子)

最緊要係有錯就要認 唔洗乜野都扮冇  唔想學某人
回復 支持 反對

回復 37# 淚無情
我想講係你之前鬧人外掛果個留言
人地收掛錢,你收掛兵 你就覺得人地大生意 你就小錯 佢就大錯?
所以你就理直氣壯鬧人 你就開貼抱怨?
同埋最大個問題唔係d人去收幾多掛兵同掛錢,係點解會有掛出現,就係你地d人有需求佢先會出現,唔好同人講收隻200掛兵係小事,你依家係要杜絕外掛,唔係杜絕一兩個人,比你杜絕左咁又點?下一個依然會出現,我唔信台港巨會無人收過,你地肯自覺既話自己升200兵,外掛一定食得屎,就係你地貪快靚正,明未?
回復 支持 反對

仲有就係屁王點解收到幣?都係因為你地買200兵,ok?

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
巫哥 -20 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  淚無情
我想講係你之前鬧人外掛果個留言
人地收掛錢,你收掛兵 你就覺得人地大生意 你就小錯 佢就大 ...
男miss 發表於 3-3-2016 11:45

唔好意思 我真係無收過200兵 所以我成個兵陣係無200LV先轉既出現 錢都係買點換
回復 支持 反對

回復 40# Lkyb 一邊換點一邊收掛兵唔比架?
回復 支持 反對

回復  Lkyb 一邊換點一邊收掛兵唔比架?
男miss 發表於 3-3-2016 12:00

話明我無收過兵 又何來掛兵? 姐係我無做過一件事 佢又會無啦啦彈出黎咁神奇既
真有趣
巨商又唔係一定要隻兵高LV先比轉 低LV唔比轉咖依加?
回復 支持 反對

回復 42# Lkyb sor,咁一邊換點一邊換掛錢
回復 支持 反對