打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 耐唔耐開GAME個陣都有ERROR

明明平時正正常常都開到GAME 但耐唔耐都係個gameguard搞到開唔到GAME
最常見就係gameguard error 114 /110 
上網爬左勁次多文 跟足曬D步驟 又試過重開機 重DOWN 熄防火防毒 轉相容 或者用其他方法都係搞到一頭汗 始終開唔到
其實到底呢兩個error 係咪只要等就自己解決到
大佬呀 我想打下機姐
點解會無端端出呢D問題  
重申一次 冇幾耐之前仲開到GAME 而家開都開唔到呀!!! 我個七福日積挑符縮地呀
點解D問題會自己出現 點解個GAMEGUARD 咁多年可以冇進步過  經常易封IP我已經忍  仲要唔幫我解
求解決方法  1:1 上次已經試過 跟本冇用
另外希望將來真係有集中帖又有D堅係work既解決方法啦
順便講一講我係台巨

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

already playing你alt+ctrl+del,程式那邊選Gerseng.exe關掉,就應該OK,因為程式未關

Error114就比較複雜,應該就是你開了某些程式頂住或者直接你按了兩次進入江湖

(憑經驗如此推論,可能有更多原因)
回復 支持 反對

你唔會係macbook 呀可?
回復 支持 反對

htse 發表於 2-9-2016 09:34
你唔會係macbook 呀可?

唔係呀 而家都未搞掂
回復 支持 反對