查看: 22237|回復: 56
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 雞的名字活動攻略 之 十二年後再用~

雞的名字:http://www.hkgersang.com/event/event170315/main.gs

一日解五個日任可得50點分配點數(印度日任都計)

50*7日=可分配點數:350

一樣既雞都可以拎獎勵 所以4隻一般雞應該都可以抽弓

結論 純福利 一樣既雞可以拎多次獎勵 而且算入最底既2隻雞
而且7日回避符好似可以賣

忠武公弓(不可易) (沒有共用倉BUG) (某些不可易東西可以用AC共用倉轉給分身)
70+100攻
75敏
25智
120LV

召喚可控制龜甲車, 龜甲車一定機率自動釋放旋轉木馬技能,主角HPMPX2=龜甲車HPMP 攻擊力比主高小小。

我`1000攻左右 打台灣鴨一HIT=46XX

250馬弓修S比同一隻怪打

忠武公弓招將`:-1003左右 HP

大波`獨角鬼弓招怪:-520左右HP

-----------------------------------------------
小雞
加點小過110點,唔會進化 (估計)(姐係咩都無)
某行到左110點先會進化 (未知下限)
------------------------------------------------
強壯雞(體力藥-7日)
體力:201道德:49=強壯雞
------------------------------------------------
可愛雞(縮地-15天)
魅力:110              =可愛雞
魅力:210道德:110=可愛雞
君子雞(15日-日積  )
道德:310             =君子雞
魅力:110道德:210=君子雞
體力:17智力:21魅力:151道德:201=君子雞
一般雞(迴避符-7天)
平均各加50點                                    =一般雞
平均加魅力&道德                              =一般雞
平均加智力&魅力&道德                    =一般雞
魅力:140  道德:160                           =一般雞
體力:110        智力:110        魅力:60道德:60 =一般雞
美麗雞 (天下壮士-敏捷1天X3)
360點魅力=美麗雞
大力雞((天下壮士-力量1天X3))
310 體力 =大力雞

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 2樂點 +120 Bravo! +1 收起 理由
henryns + 1 無敵啦你
foolruner + 120 每年獎你五點

查看全部評分

回復

在網頁內加點

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

我唔係好明  佢係咪咩都唔做都可以...4周既雞..佢本身個隻唔係雞咩
回復 支持 反對

佢個加點自係重點~~
回復 支持 反對

聖人雞個d特別雞應該系奇怪加點
回復 支持 反對

會唔會全加道德
回復 支持 反對

總知養到4隻就得啦A
回復 支持 反對

養完最尾仲要抽
回復 支持 反對

想知把弓有咩用 咩技能
回復 支持 反對

cy~~ 發表於 18-3-2017 12:13
想知把弓有咩用 咩技能

召龜甲車2轉,部車仲識當千秋,我都想要把弓,睇命水啦3/1機會
回復 支持 反對