收起左側

[價格討論] 大家好,想問問幻石封書神石物價(台巨新手回龜)

同上,同埋點品換到幾錢好,定收子彈好。。。有冇團收人, 前境如何謝謝
如果想支持下官方 想隻GAME長久D咪買點
而家1點大約3300~3500萬
但放點野需要時間.....冇直接買子彈咁方便

小題示:而家D神獸符/入值 D價有D異常,因為之前官方活動出過
所以神獸符/入值 價值比較低  需要時間去回復正常水平

買子彈=幫外掛佬賺錢....

幻石而家好似7000萬1粒
封書75E 1本
200神石  230E起 睇下咩石啦 龍/玄會貴D
感謝樓上,仲想問問d掛系咪多到打唔到怪‘!同埋收點品賣同收子彈邊樣得到既巨錢多d?
外掛呢期好左d原因係某d怪佢地唔掛讓出黎比人打=_=!!
前景就一定無架啦,佢出得抽福袋就唔難汁既!但外掛多,你課金玩就無問題..不過課易賣返出去難。
天下乂無雙 發表於 25-1-2018 19:10
如果想支持下官方 想隻GAME長久D咪買點
而家1點大約3300~3500萬
但放點野需要時間.....冇直接買子彈咁方便

請問150 4神石同幻石幾錢-0-,合天王同合馬差幾多點到?
clb4a15sam 發表於 26-1-2018 19:18
請問150 4神石同幻石幾錢-0-,合天王同合馬差幾多點到?

200神石  就3封+10~20E
190石 就3封

150神石個價冇特定......因為好少人150就合石
但可以講一定唔洗3本封書的價
睇買賣雙方點傾啦

150神石合馬咪少左50點
再合天王就少5點