收起左側

[綜合討論] 而家起手一定要朝鮮嗎?

睇攻略升LV係做任>冥界>食魂

咁之後應該係冰城??冰城D怪應該都係法攻多..冇金好似會卡住係食魂度...

而且朝鮮又可以用權2頂食魂..
我朝鮮起手用權頂左一排之後都轉鬼弓頂,方便d..不過都係打到1-2隊,太多mp女念果d太易死
唔朝起手可以明既,不過明朝前期冇錦好對空但系要考慮埋轉國
都係個句 有錢隨便 唔想晒錢就諗清楚陣再搞
你講既
升信係為左出神凶天王(100信)
打食云只要有MP女武器封冰就夠

朝先既好處/可能原因
1.金遲早要升 低LV個陣做主力 到100信出神 完美過渡
2.有D人只要金王 朝拎完金就可以去轉台拎王 完
3.只係先後次划 不過揀左朝先 反正只要唔係台先就可以(朝>明>台 / 明>朝>台 都一樣)

另外
有最強對地單體 許3 (只計將 成本低)
最強對空群體 申3
最強肉盾 權2

最重要就係係你依家既國家做完野先好轉國
如果唔係轉完台再諗其他轉番  1來1回要食多2本入...

而家起手一定要朝鮮嗎?

Mc迪 發表於 28-1-2018 17:58
我朝鮮起手用權頂左一排之後都轉鬼弓頂,方便d..不過都係打到1-2隊,太多mp女念果d太易死 ...

不過頂怪又真係冇冰牆好,有時D怪有走過黎打人

clb4a15sam 發表於 29-1-2018 09:17
唔朝起手可以明既,不過明朝前期冇錦好對空但系要考慮埋轉國

朝真係早後期都好

henryns 發表於 29-1-2018 17:22
都係個句 有錢隨便 唔想晒錢就諗清楚陣再搞
你講既
升信係為左出神凶天王(100信)
明朝起手幾唔錯
主力有 項羽
對空有 孔2
仲有隻二轉可以揀燕or祖
如果有多錢可以買把祝斧頂怪打
明燕孔(零金錢起步,最高終點)
朝金申
日賽(主力無憂)
台巨花平

各有優劣,如果會轉國,就一定朝,因為尾站台男/女,就齊金巨補血