查看: 1350|回復: 23
收起左側

[綜合討論] 台巨曾雅惠美女.飛夜.蚯蚓哥之傳說???

煩憂左大家幾年的蚯蚓哥 HAHA 俾我捉你唔到LA
出黎啦 蚯蚓哥

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
狗龍X 發表於 9-2-2018 14:08
唱邊個團?另巨商cid麻煩你找下邊個高手係搞屁王座漢陽城既為正義而發聲,現加就追到屁王啦 ...

你講得屁王- - 姐係你玩台巨啦
你玩台巨,竟然唔知蚯蚓哥唱咩團@.@?

我以下講的野可能唔岩你地聽,同你地意見唔同
但原諒我咁直接

巨商投資個設計就係將城池的歸有權SETTING係競投形式,價高者得
而家有人覺得自已有錢可以同屁王鬥過,要同佢出高價投得漢陽尼座冇咩人流GA城咪由佢地哂錢囉
有得講正義,唔正義咩--?

好老實,D人係因為要將城池變成一種現金/巨$買賣工具 先訂立左唔俾搶城尼個爛規定
仲要全巨商D人一齊去遵守?
先會形成一種風氣,令到你地覺得搶城就係唔正義,搞C掍

就好似舊時代拍賣所咁,邊個出到高價,拍賣品就歸邊個
唔通某某人出左某個價,佢惡哂就唔俾其他人出價競投???
邊個出高過某某人個價就係唔正義,搞事?

還原基本步,一個競投形式的戰爭,何來正義,唔正義?
只有能力高才配勝出。

ANYWAY玩得城,就預左隨時都要保城/俾人搶城
你覺得唔值得花咁多錢保城咪棄城囉
值得,咪出盡子彈同佢打過你死我活,至死方休

就算俾你搵到佢又點???唔俾佢再投資@@?

有冇前文

玩台巨的都應該知道- -
你咁問我都唔知點答你好.....
我玩到洞悉先機果時就冇玩
乜野料?
我沒玩台巨。。。前文係咩 。。。。
前文係....
台巨有個團D人唔知飛影定飛夜定舊傷口 得罪左E個人
之後E個人差唔多日日都開分身唱佢地團D人用外掛-.-
冇錯,係日日都見到佢D分身
E個情況由我第1日玩台巨就見到- -
聽D前輩講,都維持左年幾~2年

曾雅惠美女係佢比較常用的1個分身ID
飛夜係受害者
蚯蚓係佢的口頭蟬
所以台巨D人都叫佢蚯蚓哥

佢唔單只日日亂唱人用外掛(因無証明,所以我用亂唱黎講啦)
而且仲成日用高價收垃圾(如圖中的如意符書),可能係想造價掛- -

機緣巧合下俾我CAP到佢疑似其他有團的正身身份
所以SHARE下

以後又多句 天下乂無雙吃蚯蚓   
你起佢底, 佢好記仇架, 你今次大獲啦
v3vv 發表於 7-2-2018 23:45
以後又多句 天下乂無雙吃蚯蚓   
你起佢底, 佢好記仇架, 你今次大獲啦 ...

好大機下- -