打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

你講ge野我都好同意

所以我決定左轉 阪2同 燕2 寧2要+力
做到5帥

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-16 17:05:

臣2的確係勁,佢衰就衰在範圍太細,不過佢範圍大既話隻game就唔好玩架啦
至於阪2,我印象中樓主冇話過阪2勁,阪2我都用過但最後都係炒左
因為我轉帥係要講效率,唔講少唔少人有or型唔型,阪1對於我黎講,唔係一隻好難 ...

同意。 不過抄左版二有點可惜....
留以谷戰也不錯的說

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-16 16:43:

你做咩?

扣我 4 分咁多=.="
真不好意思。沒看版規...

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

我都有隻昌2...108lv 我用1隻燕姐就得啦...

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-16 11:58:

149lv全力花2,可以極速殺象,我本人未用過,我都係聽朋友講
帶帥升亦絕對冇問題,眾所周知,帶帥升lv,賽/花係最佳既選擇
想知多d花2既威力,可以係game度密 食品宣言/無敵小添添

如果你問我點解要賽唔要花,我知 ...

你唔好係到晒命啦
149全力花殺象4~5野渣ma
我都知啦~唔好以為我無fd先得傢bao_27
依家講緊岩岩轉呀~
花花同賽賽都唔同
一隻平均咁多,一隻秒怪型

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-16 12:03:

有前有後=.=?
你唔用小許睇下打唔打到!?
有前有後都可以封到冰嫁,當然,識唔識都係一個問題。
小花幾力幾血都好,有冰牆,幾多隻象都打到。

你中文差,我唔怪你bao_08
1lv神裝最小都要爆成30招呀bao_22

[ Last edited by Boaz on 2006-4-16 at 09:32 PM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

賽賽好勁架
350力既話

回復 支持 反對

主觀與否,此乃一篇嘔心瀝血之作,值得鼓勵,

回復 支持 反對

Originally posted by Boaz at 2006-4-16 21:29:

你唔好係到晒命啦
149全力花殺象4~5野渣ma
我都知啦~唔好以為我無fd先得傢bao_27
依家講緊岩岩轉呀~
花花同賽賽都唔同
一隻平均咁多,一隻秒怪型

你中文差,我唔怪你bao_08
1lv神裝最小都要爆成30招呀 ...

又如何?
我只想問,又如何。?
爆30 招都好過 小許打唔到。

回復 支持 反對

Originally posted by Boaz at 2006-4-16 11:14:

係佢唔可以好方使地清怪,你睇下我講咩先啦
我係有前有後傢啵
花花帶帥打冥象bao_44
你隻花幾多力,幾多血呀?

不好意思,小生就是籐原的朋友
籐原只是不建議以許2作為第一隻二轉吧
並沒有貶低許2之意
更何況最後還說了(閣下天生異能,技術一流,控兵如神的情況下例外)
小生也有許2,不過並不是第一隻帥
是籐原鼓勵小生轉來打閻王的
用過後發現許2除了打王外
清暴走、帶兵帶帥實在是有點兒那個
所以籐原才不建議大家把許2作為第一隻帥
假若閣下的控兵技術出神入化
可用許2清暴走的話
這個小生無話可說
就算可以清,時間消耗究竟是多少?
這個不用我說閣下心裡明白吧
再說小生的花2,小生的確用她作為升昌2的踏腳石
除了昌2,還有許2和臣2也是用花2帶升的
更用她打冥3的暴走,當然,我是有燕1的情況下
我的花2 115lv 400力,大約10下清冥3
你問多少血這問題根本就是多餘的
說完花2,再說小生的昌2吧
正如籐原所說,小生的昌2是129lv 400力
可惜小生的火龍技術太差,殺冥象的速度並不算快
但小生可以保證籐原所說的是絕對正確
350力和400力分別只在於第二下
至於閣下的300力己經400攻了,仲有+60攻
這個是由於閣下有靚裝吧?
從閣下回復的內容看來
似乎閣下對籐原並不友善
若閣下不喜歡籐原的意見
何不平心靜氣地討論
要惡言相向呢?

回復 支持 反對

多謝樓主解釋得咁詳細..
真係好似好有研究...
應該加分啦@^@

回復 支持 反對

wanjohnny 該用戶已被刪除
回復 支持 反對