打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

Originally posted by wanjohnny at 2006-4-19 12:07:
我都可以話你地聽許2清暴走幾乎無可能~.~
我第1隻將就係許2= ="
但係我lv70-80己經秒輕易閻王,飛fu--"
即使如此,我不建議許2作第1隻2轉,難幫其他1轉將升2轉
假如許是作為後期的2轉也不錯,過lv100.. ...

輕易秒飛虎?高手

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by NeojulianEX at 2006-4-19 12:55:

輕易秒飛虎?高手

小許係可以輕易秒飛虎。
不過大前提係要 ”高手”

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

繼續努力!

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

問下各位
如果偶想為這帖子求精。
可能不??

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-20 19:40:
問下各位
如果偶想為這帖子求精。
可能不??

絕對可以了

回復 支持 反對

好 。
試下求精先。
多謝支持,

回復 支持 反對

死賤尼•偷完野•重要話自己創既..9

回復 支持 反對

真係好有道理

回復 支持 反對

Originally posted by wai31015 at 2006-5-15 13:32:
死賤尼•偷完野•重要話自己創既..9

請問你係邊度睇到呢篇野?
我都好有興趣知道邊個轉貼我d野

回復 支持 反對

大部份我都認同,不過許2都可以清到怪既,只係有條件所限
就係d怪一定要由上面行落黎,我試過用許2一隻清哂3堆象
不過,我都認同許2只係用黎打炎王
所以我都覺得許2唔應該作為第一個2轉
有人真係鐘意許2既話咁係你既事,我覺得唔可以因為咁而對樓主講既野反駁到

回復 支持 反對