收起左側

法師討論區

原帖由 benbbvv 於 2007-7-5 19:49 發表
我想問下呢
11層雪燕9層風刀9層冰真氣不過廢裝得2xx防
15水內9防等等
點樣打正派門人..
我打完隻赤蛇蠍已經爆左護
跟住隻正派門人一野扣我2xx又暈我
唔洗一陣就比佢ko左...
我25xx血18xx內
180體138心

回:benbbvv,你好!

好耐無見了,你上了40lv了,恭喜晒!
我最近實在太..................................忙了!!

化境的確好玩!!
正派門人,有遠暈又有近身暈技,簡直對我來說最初簡直無從入手。
最初低估了佢暈人的技巧,佢暈人時間唔係太耐,不過下下都暈到就死得啦!

我打正派門人,都用了好長時間,因為我唔記得帶 外攻 裝備(攻拳攻護)。
帶左暗器入去,好彩也順利完成任務。

還是帶多D 1000hp 在身安全好多,你預左用法打正派門人,一定時間勁耐。
如果你無千斤在身,我見意你安排開倉卷吧!
回復 支持 反對

我全心暗法12lv
火1 6lv火2 5lv  火3 5lv  水2 5lv 水3 4lv 金1 6lv 金2 5lv  金3 5lv  木2 5lv   金鍾 6lv 白馬6lv
我學左火10 防10 金10 木10 防10 耐力10 護體10 暗10
仲有升咩戰技先呢??
仲有5格應該學咩(食左通慧卷)
咁姐係算唔算勁??
回復 支持 反對

你好呀!
我想問下我隻法c咁樣既+點得唔得(90體之後就全心now有120心)大家俾小小意見我!!!
而家好(迷網)= ="
回復 支持 反對

原帖由 『鬼•狼』 於 2007-7-15 05:04 發表
我全心暗法12lv
火1 6lv火2 5lv  火3 5lv  水2 5lv 水3 4lv 金1 6lv 金2 5lv  金3 5lv  木2 5lv   金鍾 6lv 白馬6lv
我學左火10 防10 金10 木10 防10 耐力10 護體10 暗10
仲有升咩戰技先呢??
仲有5格應該學 ...

我10lv都未有一招技2層啵..
你12lv跟住d被動技又咁高..?
厲害厲害..
回復 支持 反對

我問淨pk型ge法c係點加點??
回復 支持 反對

原帖由 ~~MrBean~~ 於 2007-7-15 09:24 發表
你好呀!
我想問下我隻法c咁樣既+點得唔得(90體之後就全心now有120心)大家俾小小意見我!!!
而家好(迷網)= ="

回:~~MrBean~~,你好!!

不用迷網!!
緊記一點, 針 ....... 是無兩頭利的。

要高血防厚....要偏體。

要高攻的....要偏心。

想 兩 頭 利 的 話,就 要 下 本 錢 了。
用面具/用符/用內功+20%/用鋒芒符+10%.....了。

原帖由 edwardtam000 於 2007-7-15 21:16 發表
我問淨pk型ge法c係點加點??

回:EDWARDTAM000,你好!!

PK 型??
你的意思是 耐戰鬥 的嗎??
無咁易死的嗎??

我諗你應該是想無咁易死,又有番咁高下法內功這類型是嗎??
如果是,4體2心,3體3心,可以幫到你。

回復 支持 反對

請問法c心係唔係+到100就要全+體
回復 支持 反對

我想問金法好d定係火法好打d
同我想問我加2000mp再加1000hp咁會唔會好廢
回復 支持 反對

如果白馬+火法1,2,3+水法1,3+金法1,3 金鍾 吐  3體3心得唔得?.?
回復 支持 反對

在下開左新人玩法c 玩白馬七月  火123 水13 金3 金鍾 吐 3心3體 學左邊招先?.?
回復 支持 反對