收起左側

法師討論區

因大部份人都係做刀手等等既力系職

如果你體高既話佢地扣你小d
令請明少,,,睇番20頁,,,有野問你-口-
回復 支持 反對

哦,唔該哂你thx~
回復 支持 反對

原帖由 wongtszkit39 於 16-8-2007 13:23 發表
我之前升到100心之後就全體lu
我睇睇下你地講全心+攻,,,想問其實+心係味真係+好多攻
我e+33lv 火2,火3都真左
聽你禁講,,,我想收洗水轉全心,,好唔好

回:wongtszkit39,你好!

嘩!好耐都無解答大家的問題了!!
大家最近好嗎??有無掛住我先!!:lol

屬性點加心,的確是會加內功法的攻擊力。
但你所加的心脈會覺得好似唔明顯的,點解??
因為真係加得好少下,最緊要都係你的所屬內功系相乘,才會見真章!!
eg-: 火被動30完+得12點心脈 vs 火被動30完+有100心脈,
大家同等屬性火防,不用介,你覺得邊個會贏呢??

要唔要用洗水,在乎你想點玩法??
集中LV up,多心脈 好好多!!
隻中在比武方面,多D體質 好好多!!

其實你現在有100心脈後全體的話,想雙贏的話,
可以試下用心鞋+心符+帶心面具+20%攻符+鋒芒符,
這樣可以有雙贏局面!!不過會好重本,又不過玩得這個GAME都預左重本嫁了。

原帖由 wongtszkit39 於 16-8-2007 13:25 發表
如果係升全心既話要注意下雷3方面....
用雷3暈完人就爆技,,,
所以我琴日由1層升到7層

再回:wongtszkit39,你好!
全心脈的話,其實也不用太注重雷3,正常D去玩就ok了。
全心脈的話,應注重自己的強大力量,盡情殺怪,盡快得到自己安排的被動技層,
及同時 LV UP,這樣才是最盡目的。

本人,已經不會再用洗水經,因為發現左一D野..............
所以現時保持於用(2層)熊貓後,有過100點體就算了,
無謂再亂花點亂花錢了。

全心,好少血,勁多內力,一種不平衡的感覺。
故此,還是自行行量一下比重吧!!

回復 支持 反對

問最後一樣野-口-

如果我100心之後體,,,+到3300血到之後轉全心,,,之後到65到又轉全心,,,好似幾好
同想問下你個幫收唔收我=口=
回復 支持 反對

我多數都係想做pk型,,,

我e+有600幾防,,,轉左心脈鞋,,怕轉左心脈我會點唔到600防-口-,,同我e個lv有2真ok唔ok?
我想40lv果陣會轉水法,,,呵呵
回復 支持 反對

其實100體左右到60~70LV加金鐘都有700UP防
所以我認為100體夠......其他全心
回復 支持 反對

60-70LV先有700幾,,俾多你800幾防

e+d人33lv都千幾攻,,,,到時60幾lv果陣你地既實力就差得遠
回復 支持 反對

我依家16lv得135防 算低定高
回復 支持 反對

都唔算高=口=

中等偏低,,法尼講,,,
回復 支持 反對

請問係咪一定要30lv之後先可以領悟到真技??
回復 支持 反對