打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

當然可以啦~
不過而家唔得閒睇,番屋企慢慢睇~
~蛇仔~ 發表於 8-3-2011 15:11

嗯..甘等你睇左先幫我測一測@@
回復 支持 反對

虛榮心同自尊心都十分強,唔鍾意受人指使,手同腦都相當靈活,鑽研力亦都專注~
溫和保守,設想周全,心思細密,好少感情用事~
對人熱情,往往能夠俾到一種溫暖既感覺俾人~
可以話有同情心既,但係會防範人,驚好心冇好報~
自己亦都肯蝕底,可以講得上係有情有義...
經常有一種唔服輸既心態,亦都愛面子,同埋鍾意表現自己~
有少少雙重性格,通常會表現開心個一面俾人睇,真個一面會收埋...
觀人於微,容易睇到人地缺點,亦都會批評,但係唔會講得太直...
不過亦都有浪漫同埋完美主義既一面,可以講係識講情趣~
缺點係凡事考慮太多,會猶豫不決,甚至會鑽牛角~
   有小小唔岩~
回復 支持 反對

虛榮心同自尊心都十分強,唔鍾意受人指使,手同腦都相當靈活,鑽研力亦都專注~
溫和保守,設想周全,心思細密,好 ...
獨眼乂龍 發表於 8-3-2011 15:55

THX~
真係好少少...
回復 支持 反對

嗯..甘等你睇左先幫我測一測@@
yiuyou 發表於 8-3-2011 15:55

之前講性格都唔覺你支命咁怪...
唔好追問點怪法,總之要D時間去睇~
~不便之處,敬請原諒~
回復 支持 反對

之前講性格都唔覺你支命咁怪...
唔好追問點怪法,總之要D時間去睇~
~不便之處,敬請原諒~ ...
~蛇仔~ 發表於 10-3-2011 17:49

其實我對算命依方面都幾有興趣@@
怪唔怪就唔知la 我未搵過算命老幫我睇過
雖然好想知點怪法[不過你叫唔好問就唔問la-.-]
回復 支持 反對

其實我對算命依方面都幾有興趣@@
怪唔怪就唔知la 我未搵過算命老幫我睇過
雖然好想知點怪法[不過你 ...
yiuyou 發表於 11-3-2011 01:53

想學既,冇問題~
想知點怪法,學完你就知~
閭臻道術數學會
我都係跟呢個學,就來上完初班~
回復 支持 反對

想學既,冇問題~
想知點怪法,學完你就知~

我都係跟呢個學,就來上完初班~ ...
~蛇仔~ 發表於 11-3-2011 01:59

要讀完先知啊@@?
其實難唔難嫁?應該要背好多野..
上網搵下D教學睇下自己學唔學得黎先再報
如果唔係報左先知學唔黎就晒錢-.-
回復 支持 反對

要讀完先知啊@@?
其實難唔難嫁?應該要背好多野..
上網搵下D教學睇下自己學唔學得黎先再報
如果唔係 ...
yiuyou 發表於 11-3-2011 02:10

好認真講句,我派同出面坊間既八字唔一樣~
難唔難就見仁見智,真係有興趣既話,就點都唔會覺得難...
睇得多自然就明得多~
回復 支持 反對

日期:1995-12-23
時間:大概係晚7-8點左右
回復 支持 反對

日期:1995-12-23
時間:大概係晚7-8點左右
你好煩 發表於 13-3-2011 10:58

穩重正直,開朗樂天,感覺敏銳,洞察力強,識得觀察,疑心比較重~
有幽默感,適應力高,能夠隨機應變,唔鍾意受束縛,表面好悠閒,但係其實內心好心急,有時會輕率左少少~
一般情況下都會表現出溫和熱情,有求必應,但係有時會相當頑固,好難改變,剩係識貫徹始終~
充滿自信,自視名譽,自尊心都強,有時會自作聰明,慾望多,容易中圈套...
細心靈活,人際關係同經濟觀念都好好,講野亦都會有禮貌,鍾意讚人~
缺點係易受媚惑,有時會缺乏融通,枯燥,唔講情趣...
~唔準勿插~
回復 支持 反對