打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

有八成都準
回復 支持 反對

有八成都準
你好煩 發表於 13-3-2011 14:28

邊2成唔準?
回復 支持 反對

講野亦都會有禮貌,鍾意讚人
細心靈活
充滿自信
適應力高
回復 支持 反對

講野亦都會有禮貌,鍾意讚人
細心靈活
充滿自信
適應力高
你好煩 發表於 13-3-2011 16:35

邊夠2成...
回復 支持 反對

留名既用以下格式~
出生日期: (西曆)
出生時間: (如果唔清楚既請寫埋係朝早定夜晚)
~蛇仔~ 發表於 5-2-2011 00:06

問下先=)
出生TIME唔記得
BOY
回復 支持 反對

問下先=)
出生TIME唔記得
BOY
接吻 發表於 13-3-2011 19:24

虛榮心同自尊心都強,唔鍾意人地既指使,多數會喜惡形於色,手同腦都相當靈活,鑽研力亦都專注~
敏銳剛毅,豪爽堅強,不甘認輸,口材了得有如利劍,果敢快速,毫無猶豫,可能有D潔癖...
積極,但係心急,有少少夾硬既衝動~
理解力高,多才多藝,有正義感,唔鍾意D奸詐虛偽既人~
飲水思源,亦都重義氣,做事堅決,自我表現既心亦都強,肯捱,肯辛苦咁去充實自己~
有同情心,但係又會好防範人,驚好心冇好報~
觀人於微,容易見到人地缺點,自己亦都有種傾向係鍾意講人缺點,批評人...
如果太盡情咁去批評人,就會令人留低壞印象,亦都會無意中樹敵...
不過亦有浪漫及完美主義的一面。
對另一半要求高,自己又三心兩意,但係只要決定左個目標,就會一擊即中~
弱點是容易疏忽細節,粗心大意~
~唔準勿插~
P.S.應該係唔過夜晚11點架可?!
如果過左既,通知聲,我再批多次~
回復 支持 反對

虛榮心同自尊心都強,唔鍾意人地既指使,多數會喜惡形於色,手同腦都相當靈活,鑽研力亦都專注~
敏銳剛毅,豪爽 ...
~蛇仔~ 發表於 14-3-2011 00:48

都幾準嫁波@.@唔過11點PM=)唔該~
回復 支持 反對

都幾準嫁波@.@唔過11點PM=)唔該~
接吻 發表於 14-3-2011 18:53

THX~
有冇邊D唔準??
回復 支持 反對

THX~
有冇邊D唔準??
~蛇仔~ 發表於 14-3-2011 20:49

敏銳剛毅,豪爽堅強,不甘認輸,口材了得有如利劍,果敢快速,毫無猶豫,可能有D潔癖...
積極,但係心急,有少少夾硬既衝動~
理解力高,多才多藝,有正義感,唔鍾意D奸詐虛偽既人~
飲水思源,亦都重義氣,做事堅決,自我表現既心亦都強,肯捱,肯辛苦咁去充實自己~
有同情心,但係又會好防範人,驚好心冇好報~
觀人於微,容易見到人地缺點,自己亦都有種傾向係鍾意講人缺點,批評人...
如果太盡情咁去批評人,就會令人留低壞印象,亦都會無意中樹敵...
不過亦有浪漫及完美主義的一面。
對另一半要求高,自己又三心兩意,但係只要決定左個目標,就會一擊即中~
弱點是容易疏忽細節,粗心大意~

紅色字唔準=)其實叉小小所有都準!
回復 支持 反對

敏銳剛毅,豪 ...
接吻 發表於 14-3-2011 21:18

嗯,THX~
回復 支持 反對