打印 上一主題 下一主題
收起左側

外國SER報到帖

關閉 [複製鏈接]
AC名: PenisCake
想講d咩:friend list點用? see 5到人地online

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
07101519 + 40 暫時應該未整好~

查看全部評分

回復 支持 反對

名: Presage
想講咩:單機好悶 快d搵我一齊玩啦xd

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
07101519 + 50 你玩開咩先?? XD

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:tomorrow753
想講d咩:有興趣洗卡可以搵我

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
07101519 + 40 洗卡!!!! =.="

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:hkhero
想講d咩:hi,玩左幾日 宜家玩到去太陽2
我得2樣野鍾意,任務,佔領
見到就搵我玩啦ps:如果個ser好番先講:p

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
07101519 + 60 宜家個SER好返 ;D

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名: lflf9319
想講d咩:
鍾意玩:任務,打300 ,無限王者
最愛人物:殺手13
最愛用裝:火裝

評分

參與人數 1樂點 +65 收起 理由
07101519 + 65 宜家沒得打300 =[[

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:potatozz
想講d咩:
如果玩得耐我估都識我= ="""我個人最鐘意合神s= =
另外打團隊/佔領都可以搵我(唔包贏,雖然多數贏...)
另外想合s可以搵我,因你想合既s 收取1定服務費lol
(p.s. 唔好同我講收神裝,因為我神裝都係得1X件= =合到我都用左先=3=)

評分

參與人數 1樂點 +65 收起 理由
07101519 + 65 好似見過你....

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:Xantana
想講d咩:我最鍾意用土裝,末玩外國彩虹之前,我玩過台彩,一樣是用土裝的
土劍快唔夠人快,攻擊唔夠斧高,所以主要是用土斧,現在玩外國彩虹都係
在外國彩虹,經常遇到死SER/LAG機的情況,希望大家多多體諒
GAME裏,我一直用英文溝通,扮一個外國人,
同其他GAME唔同,唔會有人話我打英文係小學雞

評分

參與人數 1樂點 +70 收起 理由
07101519 + 70 唔知講咩好 =.=

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:alvin96
想講d咩:太耐冇玩+加一堆韓字,未摸熟...求人一齊玩
仲有可唔可以教我係遊戲入面點打漢字...

評分

參與人數 1樂點 +55 收起 理由
07101519 + 55 裝applocale吧~

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:RainbowCat
想講d咩:隻SER好多BUG@_@5知大家搵到幾多呢?哈;

評分

參與人數 1樂點 +55 收起 理由
07101519 + 55 你講到自己好似搵到好多...

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:CrAzYKent
想講D咩:每天只是重復地單機玩任務,為求賺卡合S,已花1M多卡仍合不到想要的S,傷心中...

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
07101519 + 60 same with you XD

查看全部評分

回復 支持 反對