查看: 11515|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

外國SER報到帖

關閉 [複製鏈接]
請大家根以下格式回覆:
AC名:
想講d咩:

每名會員只能報到一次, 會根據大家講d咩而獎勵10~100樂點

我不如由我講先

AC名:GodJJ1
想講d咩: 大家好, 我玩左外國SER1個星期左右. 宜家玩到去太陽1
我最鐘意就係玩足球同火任04
如果想同我玩可以係game度密我
回復

AC名:Sportlight
想講d咩:踢波/玩團隊就搵我la
最緊要有rc= =

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
07101519 + 40 總於知道你AC名 XD

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:siushop
想講d咩:Halo~
           主要玩足球/團隊/雪球/地鼠
           玩團隊D人次次都話我LAG,我想講唔關我事架
           想找我玩+左fd先

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
07101519 + 80 之前係GAME度見過你,都估到係你 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

ac名:bennyorz
想講d咩:唔知有無舊時夜星空既會員相認返,,我同老周都玩緊呢個ser!!
有野想吐嘈就係!好多香港既小學雞..見到人lag就話咩lag9,,你lag果d..佢地知唔知其實根本雙方都係公平,大家睇大家都係lag,,而且係無辦法控制+改變..如果唔係set左port forwarding,,甚至連郁都郁唔到..呢個係雙方部機連去server既問題,,所以請班小學雞咪再咁無知啦,,而且又無品..又成日開埋d咩wash card..自己努力d打地宮1啦..遲早hk ip會比人封

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
07101519 + 100 同意你講法!

查看全部評分

回復 支持 反對

ac名:Royal-Eric
想講:希望外國ser唔好汁 升裝s幾次搞掂
想招d長on既 又好人 唔一定要勁既fd
彩虹見到我say個Hi 吧

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
07101519 + 60 搵我吧~

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:kaiboywing
想講d咩:希望快d洗哂data,依家通街神裝,仲要fix埋升裝同無限刷s bug

評分

參與人數 1樂點 +70 收起 理由
07101519 + 70 升裝有bug?!

查看全部評分

回復 支持 反對

ac: godoslaw
感想: 台彩果陣已經好鐘意玩e隻game
汁左之後曾經都玩過韓彩
但後來因為身份證問題上唔到高頻就冇玩了
之後有朋友介紹我玩外國ser
玩左2個星期都已經係太陽2
無數件9裝
頂s裝都好多件
升雙頂s裝之路好辛苦
升一件雙頂s裝分分鐘起碼都1-2個鐘先搞得掂
平時最鐘意玩佔領/足球/地鼠/決鬥類等

大家如果咁好彩見到我系lobby記得搵我玩呀xd

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
07101519 + 100 你自己平時又唔上線!!!

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:Final想講d咩:大家好,我最鍾意玩王者,決鬥,團隊模式.
同埋好鐘意洗S.不過好可惜.13號D裝備我1件都冇...
D點仲得返200T_T.連買金卡都要同人收.SO SAD.
招人吹水一齊玩.玩乜都好.除任務!

評分

參與人數 1樂點 +70 收起 理由
07101519 + 70 搵我幫你傳裝ma

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:ernestliu 想講d咩:大家好,hi 最鍾意洗卡(需然好似好狗),我而家月亮3 仲有火鞋9 合左25次先合到=.=

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
07101519 + 50 加油~! 最好都係靠自己實力吧~

查看全部評分

回復 支持 反對

AC: Apink
想講D咩: 玩番覺得好感觸,諗番以前港台服既日子-_-
             依家999 火裝  自己合的
P.S. 其實依個外國ser好多bug  合S用特別方法唔洗卡  所以大家唔好再傻奸奸加卡換人頂降啦
想知既game入面搵我啦;(

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
07101519 + 60 我諗D人都應該知掛 -.-"

查看全部評分

回復 支持 反對