打印 上一主題 下一主題
收起左側

外國SER報到帖

關閉 [複製鏈接]

AC名:HoYinJaiL
想講d咩:我都係琴日俾FD介紹先開始玩,開始玩玩下發覺真係好好升... 1日就已經就黎太陽1 不過間唔中見到香港朋友 無奈好友糸統可能有D壞 加左都唔會顯示佢ON  不如組個FB群/SKYPE群一齊玩仲好啦  希望版主可以參考下我E個意見

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
07101519 + 80 過住係韓SER都沒咩作用...

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名: KoloTinSa
想講d咩: 我細細個就有個夢想就係有曬d所有999裝 依家【內容已被過濾(P01)】比我完成夢想仲係超額個隻
             不但有頂頂s eq 仲可以玩番好耐沒玩既football=] 我好開心

評分

參與人數 1樂點 +90 收起 理由
07101519 + 90 恭喜你夢想成真 ^^

查看全部評分

回復 支持 反對

AC:wang100[新AC:BRS]
想講d咩:今日先同樓上果位KoloTinSa踢完波 咁快又見面XD
黎緊可能改AC名O O 平日玩開足球同團隊
新【內容已被過濾(P01)】多香港人玩LAG既問題少左好多!!

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
07101519 + 60 又會甘橋 XD

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:Fishovo
想講d咩:我琴日夜晚先開始 打任務1打左都有3個鐘 去合左套999裝,但今日早上發現洗卡快過打任務好多....洗洗下,去洗s,洗左火劍9 頂降,之後再一直洗卡...之後一比較下....火劍頂降同風劍頂降差好遠.....所以想有個群組係可以比大家傾計,另一方面比新手問下野~

評分

參與人數 1樂點 +65 收起 理由
07101519 + 65 等GM整好個好友系統吧=_=

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:benny9697
想講d咩:我最鍾意玩當然是 火焰任務05 (單人P龍) 同埋 Teamplay啦
            玩左都差不多一個星期,D裝總算見得人...只不過好多裝d下S都係好廢
            用緊既裝有 水裝999(魔劍鞋)     火裝999 (魔 劍/斧/杖 鞋/垂)
            如果大家打龍 打牛 打Teamplay 可以搵埋我@@!得閒既話一定玩

評分

07101519 + 60 得閒搵下你玩A____A!!!

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:FunKT
想講d咩:開左幾次AC先開到風裝:o)

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
07101519 + 40 HAVE A GOOD GAME!!!

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:kaser
想講d咩: 其實無咩野好講good game and enjoy it~同埋我好鍾意存裝:o)

評分

07101519 + 60 LIKE!

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:gxzz1234
想講D咩:玩左2日已經5套999OK靚S上當年正服唔知入左幾多點玩先得把風劍9頂降-.-

評分

07101519 + 60 同意!!!

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:Fourjai
想講D咩:冇玩彩好耐,之前都玩左勁多年

評分

參與人數 1樂點 +65 收起 理由
07101519 + 65 舊戰友 ^^

查看全部評分

回復 支持 反對

AC名:TOMATOLUN1
想講D咩:其實我係10年前既玩家,總之係初初出果陣玩左一年,果陣仲係讀中一
而家都已經20歲人,近日無意中找到黎玩,都幾回味,
但我玩唔係好似人地一味洗卡,而係玩打地鼠同掉雪球
玩GAME係要輕鬆,唔係要令人精神緊張,一直鬥既!

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
07101519 + 100 同意+支持!!!!

查看全部評分

回復 支持 反對