打印 上一主題 下一主題
收起左側

(龍心) 絕心衝擊動漫節

首先今日我係請假
所以管理手法同版規既定義係跟返當時係度既版主

咁我講返新超級版主Msz.Shiranui黎之前 ...
刺客先生 發表於 31/7/2012 11:57 PM

如有影片只計標題及未開始前顯示的圖像
內容如有粗言穢語或不雅用語建議會員在內容提醒大家

看不到任何建議

樓主錯不代表其他討論的會員有錯

佢地繼續討論係冇錯

請用心爬文,我指錯的是版主

根據當時定義冇唔跟版規管理

我一直只見到的是禁止任何不雅用語

根據當時定義冇包庇

無包庇唔會成日有咁多呢類貼出現,唔好同我識少少扮代表,我管理聊廣個時你仲係個小會員

唔鼓勵粗言穢語或不雅用語既圖片

我通常係計當你見到個帖

唔再郁個網頁

當你個時見到有粗口就計

連續GIF圖都係咁

其實以往只係討論過邊類字眼叫做粗言穢語或不雅用語

處理手法都係用扣樂點方式

唔會關帖處理

冇會員投訴扣樂點唔適合要用關帖方式

其實討論管理手法都佔左差唔多8成帖

超版同樓主都應該知道離哂題

咁大家如果想再討論對版務既意見可以去返here:

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4062895

唔好影響其他想討論呢個topic既會員

扣得樂點意思就已經暗示已犯錯,以上意思是我可以利用含有不雅用語的圖片或影片回覆?
你明知樂古有一條版規係無得可以再改,粗口呢條版規已經寬到無得再寬,以上你所講既野極度O_ _
既然你認為粗言可以隻眼開隻眼閉,相信你都睇唔到我講乜
我絕對歡迎投訴區對質

有關定義問題我會同新版主溝通

有定案會清楚寫明咩會犯版規

Thank You

以你咁樣既做法,聊版版主係唔會有人同你有任何溝通及交流,亦唔會達成任何共識
回復 支持 反對

佢地唔跟版規做事,係佢地有問題,唔係出自我身上
佢地包庇犯錯既會員係佢地既錯,唔係我錯
處理手法人人 ...
Msz.Shiranui 發表於 31-7-2012 19:33

一黎就做到超版既?_?
回復 支持 反對

一黎就做到超版既?_?
yatsing1405 發表於 1/8/2012 12:28 AM

不同AC而已@@
回復 支持 反對

搞笑-.-

回復 支持 反對

搞笑-.-
.殺人王. 發表於 1-8-2012 01:11

哈哈 我笑左話說唔係話唔比佢入動漫節咩 ;P
回復 支持 反對

只是龍心不合作
雙方也有自己的道理
回復 支持 反對

回復 31# Msz.Shiranui

其實你講D說話都幾令人火滾
人地只係講番自己既處理手法 你就叫人唔好識少少扮代表
再加上你之前自己都講過 每個人有唔同手法

我亦都想你自己轉個角度泥諗
點解之前 會員開類似既p0st
只要加上(含粗口 /18+) 其他版主/超版都會覺得還可接受
但你就會話係錯 直指當時係佢地包庇會員
到底真係佢地錯哂 定係 你自己認為既版規底線同其他人不同?
回復 支持 反對

看不到任何建議
我一直只見到的是禁止任何不雅用語
無包庇唔 ...
Msz.Shiranui 發表於 1-8-2012 00:27
看不到任何建議

做左所以唔洗建議
同埋就算建議通常用pm既方式

即係所有犯規主題就必須關閉? 近1-2年唔係
無包庇唔會成日有咁多呢類貼出現,唔好同我識少少扮代表,我管理聊廣個時你仲係個小會員

我係小會員你唔係度
以你咁樣既做法,聊版版主係唔會有人同你有任何溝通及交流,亦唔會達成任何共識

以你咁樣既做法,你係唔會同其他版主有版務上既溝通及交流,亦唔會達成任何共識
我本來想係不雅用語指明返圖片同影片既標題 影片內所有文字同聲音都包括係範圍內
同埋比返14日試行期 期內唔會關閉有關既主題
同埋近1年唔一定關閉犯規主題 就算範圍主題仍有討論價值

樓主同埋各位會員對唔住  阻礙你地討論
回復 支持 反對

回復  Msz.Shiranui

其實你講D說話都幾令人火滾
人地只係講番自己既處理手法 你就叫人唔好識少少扮代表
...
笨.影__]] 發表於 1/8/2012 02:06 PM

或許內部的事你不太清楚,我對著現在的樂古比任何人都火滖
一向壇規都唔容許任何粗言或18+,我上任後只是重新定義

或者你還未能接受到新改變,當然我唔會一下指就扣分關題等
回復 支持 反對

做左所以唔洗建議

即係所有犯規主題就必須關閉? 近1-2年唔係

我係小會員你 ...
刺客先生 發表於 1/8/2012 02:06 PM

做左所以唔洗建議

睇黎你又唔明白我講緊咩

即係
所有
犯規主題就必須關閉? 近1-2年唔係

我並無咁講,唔好自我幻想

我係小會員你唔係度

就係我唔係度你才能上任

以你咁樣既做法,你係唔會同其他版主有版務上既溝通及交流,亦唔會達成任何共識

我本來想係不雅用語指明返圖片同影片既標題 影片內所有文字同聲音都包括係範圍內

同埋比返14日試行期 期內唔會關閉有關既主題

同埋近1年唔一定關閉犯規主題 就算範圍主題仍有討論價值

樓主同埋各位會員對唔住  阻礙你地討論

一向粗言不雅用語不倫圖片或影片,都不適用於樂古
至於前任超版的做法,到現時仍有修正的地方,我亦唔明白有咩理由可以發呢類型的貼
如果你能夠推翻這壇規的話,我即時收聲:handshake
回復 支持 反對