打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 點評自己個人強化槍械區[點評好 重重有賞!!]

想證明自己的測試 拍一段測試影片就可以了
不用那麼火爆
同埋你可能睇漏眼, AS50 重量最高只有2 ...
HC_Leung 發表於 15-5-2013 12:58 AM

其實只係你理解錯誤(?)
回復 支持 反對

回復 490# Cavalier

回復 489# Charlie1012

回復 491# ZoMble乂幻月

你地幾個,請停止發言....
我無話邊個錯, 邊個岩
但你地講野既氣氛已經唔好,
就由我來幫你們終止吧。
係我下面, 我見到你地引用, 甚至發表相關既言覆 (which 可能會引起罵戰)
都會被扣分, 甚至禁言處理。

各位, 退一步吧~
回復 支持 反對

回復 492# 倉井影

版主 我就唔係想引起罵戰 不過我想你睇完佢果句說話後 會理解到咩意思
回復 支持 反對

我一直回你都係想講 就算普通版AS50對應返係金AS50身上 即使重量+3 但這都係估計 係無可能測試到 無100%可證實(你當初果句詞不達意既句子意思證實如此)
唔該望下你一開頭回既野 據我所知 我有好幾次都係話你問錯處係你打得唔清唔楚(你連標點又冇,講用其他槍測試又冇 你打呢d詞不達意既句子出黎真係無幾多人睇得明)  唔好一尾講你既幻想心得 回正題吧
加上金AS50多2% 普通版AS50 重量即使+3就可以平衡返 但始終 普通版都係得2 無論你有幾多既幻想空間 現實都係無法改變

唔好俾我踢爆你,其實你自己睇到自己都詞不達意 於是就諗盡方法 講埋金AS50重量與普通版作對比 有得俾你逃過原先我所指出既錯誤??<<踢爆左嗎

但你就一直逃避我所指出既錯處 回既野都係講緊你既理論 但我叫你重看一下你回覆既野就默不作聲 同你講東 你就講西 簡直不知所謂 皆因有人指出質疑你既強化問題 令你有機會轉移視線  仲講到自己冤枉咁 你份人真係知錯不改 仲強詞奪理 回極你都係對牛彈琴
我覺得小事化大既人一直都係你  由你一開始講到只誤導左1個人 到依加有其他人中伏 你就話你地根本一早認識 咁你詞不達意 版主都+分俾你 我係咪要話佢收左你錢呢?(唔好話我拉版主落水 當初ZoMble乂幻月都講到自己中伏時 你都一樣拉人落水 冤枉人地認識而偏幫,我都係以牙還牙黎問返你)而且又開始轉移話題  真係識變通

ps. 你要回就回返我第1個問題 唔好一直講AS50點點點...以你呢種人 講d咩強化心得我無興趣知 (萬一發現到更多錯處就唔係咁好) 唔洗講俾我聽 係到舉埋晒d垃圾例子都掩飾唔到你既錯架啦
我唔想你撐跌個蓋   個飯蓋就黎撐到跌落地下
Cavalier 發表於 15-5-2013 15:55

一開始回既野? 我係無睇呀 我都唔係好記得 真係重要咩?
一開始承認誤導人? 我都唔覺有錯 只係我比面你先食左呢隻死貓姐
我亦都唔認為自己係詞不達意 我的確一開始就刻意隱瞞左部份資訊
咁唔代表詞不達意,不知所謂 我都無理由將知道既一切都講哂出黎
我係唔中意講 唔等餘我講漏 之後你質疑我 我比下面你先講左果句說話
目的都係我想小事化無 但你就係咁纏住我

而且我同版主係唔認識 如果我係為左呃分既 我出POST前反而會更審慎
而我出POST前都會對一對資料 我自己覺得無問題先會出POST
咁當然 我認為無問題 別人會覺得有
所以我都決定自己行多一行 事實我而家對你好退讓
不過你死都咬住我唔放 咁我就當你係敵人

而且重量+3唔係幻想出黎 我係測試過魔鬼 AS50 金AS50  
我將升級強化槍同重量原先比它們輕的槍賽跑而得出結果
一開始我亦無自認係測試專人 唔係要做到100%完全準確  我只係大約估計偏差少於0.5%
而重點都係我提供一此理念同升級槍後對打殭屍的實用性
加上普通as50+1重量的確等餘金as50 0重量 你話我將金版+2 代表原版+3 唔一定100%正確
但都起馬係有根據支持我論點 而唔係所謂既幻想 咁你而家又冤枉多我一條罪

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
倉井影 -30 漠視警告

查看全部評分

回復 支持 反對

一開始回既野? 我係無睇呀 我都唔係好記得 真係重要咩?
一開始承認誤導人? 我都唔覺有錯 只係我比面你先 ...
Charlie1012 發表於 15-5-2013 19:36

同你講都係對牛彈琴 講極都唔明 自己去聊天室睇下其他人點睇你當初既回覆 就知道你自己的無知

評分

參與人數 1樂點 -15 收起 理由
倉井影 -15 漠視警告,但較為mild,所以扣得較為少 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

同你講都係對牛彈琴 講極都唔明 自己去聊天室睇下其他人點睇你當初既回覆 就知道你自己的無知 ...
Cavalier 發表於 15-5-2013 19:39

我一向唔入聊天室 你一係叫哂反對我既人入黎同我講
另外都要反省下我地既所作所謂 我地三個人都佔用左呢個強化專區去解決私人事務
而家版主已經警告左我地 但我亦無打算再讓步 或者你搵個另一地方我同你繼續下去
真係唔應該再干擾到其他人
回復 支持 反對

想證明自己的測試 拍一段測試影片就可以了
不用那麼火爆
同埋你可能睇漏眼, AS50 重量最高只有2 ...
HC_Leung 發表於 15-5-2013 00:58

如果你想做和事人就免了 我地三個唔需要和事人
而且我有一個post既留言都一定會受到處分
或者佢地令我到禁言就會好自豪 但唔代表佢地嬴 我都一定唔會輸
回復 支持 反對

如果你想做和事人就免了 我地三個唔需要和事人
而且我有一個post既留言都一定會受到處分
或者佢地令我到 ...
Charlie1012 發表於 15-5-2013 19:51

版主已經說好了, 不要敬酒不飲飲罰酒...
現在已經不是你需不需要和事人的問題, 而是你何時會被扣分的問題...
趁版主還沒看見, 趕緊自己刪掉帖子哦...

回復  Cavalier
回復  Charlie1012
回復  ZoMble乂幻月

我無話邊個錯, 邊個岩
就由我來幫你們終止吧。
係我下面, 我見到你地引用, 甚至發表相關既言覆 (which 可能會引起罵戰)
各位, 退一步吧~
倉井影 發表於 15-5-2013 19:17
回復 支持 反對

版主已經說好了, 不要敬酒不飲飲罰酒...
現在已經不是你需不需要和事人的問題, 而是你何時會被扣分的問題...
趁版主還沒看見, 趕緊自己刪掉帖子哦...

回復  Cavalier
回復  Charlie1012
回復  ZoMble乂幻月

我無話邊個錯, 邊個岩
就由我來幫你們終止吧。
各位, 退一步吧~
倉井影 發表於 15-5-2013 19:17
血映雪 發表於 15-5-2013 19:57

唔好意思 我絕對唔會刪 我講左唔會後悔唔會改變立場 ,要處罰就隨便
回復 支持 反對

唔好意思 我絕對唔會刪 我講左唔會後悔唔會改變立場 ,要處罰就隨便
Charlie1012 發表於 15-5-2013 20:02

簡直暝頑不靈
回復 支持 反對