打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 點評自己個人強化槍械區[點評好 重重有賞!!]

請問大家如何對毀滅者-K3強化?
我本人希望此槍最少於災厄能追上M249,
所以把彈匣提升到100發(彈匣+2),
然後其餘加去傷害,因為其傷害實在與M249差太遠(傷害+3)
命中後座連發重量呢D嘢係災厄加落去都唔會太顯眼。
如果想免費地享受掃射快感,把彈匣+5(幸運星)吧

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
倉井影 + 20

查看全部評分

回復 支持 反對

圖片:

強化了M1921A:
用了20一般強化20精密強化
感想/心得:好準!準過M14-EBR
問題:連發美中不足?
洗重量後,個完美連發比M1921A定WA2000(連發+2)好?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
倉井影 + 30

查看全部評分

回復 支持 反對

圖片:

強化了M1921A:
用了20一般強化20精密強化
感想/心得:好準!準過M14-EBR
問題:連發美中不足?
洗重 ...
cfjk998 發表於 29-6-2013 23:32

依把最好加後座同連發 命中都OK   重量傷害彈匣就次要D
因為衝鋒槍係挽走射 需要高機動性+穩定彈道+高連發 可參考mp5與極速飆風
不過依到重量得2格 效果都唔大得去邊  所以重量可以唔使加
傷害一樣 佢支野用.45ACP彈 護甲距離修正率好高  一打護甲同打遠D 傷害就報廢 加黎都冇乜用
彈匣又係冇乜用  命中都有D用 不過唔及後座有用

建議加番後座 改善彈道
理想加法-_-
2命3後3連[迅疾]
1命4後3連[迅疾]
3命4後1連[絕命]  (金極路線

而你而家的情況呢 要洗哂3格命中就太過可惜 同埋都唔知加唔加到後座
應該洗左重量佢 再塞番格後座同連發 拎番個[爆走]  3命2後3連 應該都唔錯(你粒完美後座留左比其它槍就算-3-

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
倉井影 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

依把最好加後座同連發 命中都OK   重量傷害彈匣就次要D
因為衝鋒槍係挽走射 需要高機動性+穩定彈道+高連 ...
hofung2010 發表於 29-6-2013 20:26

3命4後1連[絕命]  

要似金極起馬要2連,3命,3後,   1連太SLOW

或我只加後座,不加連..到+7算

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
倉井影 + 20

查看全部評分

回復 支持 反對

3命4後1連[絕命]  

要似金極起馬要2連,3命,3後,   1連太SLOW

或我只加後座,不加連..到+7算 ...
cfjk998 發表於 30-6-2013 17:16

我比個數值扼左-3-
回復 支持 反對

回復 539# TonY乂佐助

其實WA2000 傷害+第2格比+第1格係少  例如一般 +第1格就多4血  第2格就再多1血 ,合共第1格只+5血  而屍 +第1格就多1x血 第2格就多3血,合共都係大約+20血
所以+2格傷害好似唔太值得

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60

查看全部評分

回復 支持 反對

這帖子置頂了, 難怪我翻了幾篇主版的帖子都没找着!
回復 支持 反對

強化了M95:

用了5一般強化30精密強化
感想/心得:好用左少少
問題:上次洗左一次重加,依次得啦掛..

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 548# cfjk998

都唔錯既...
不過我覺得m95應該水上飄(3重3彈)較好/幸運星 (5彈)
因為d把重追得5彈
而且好重
其餘的建議+傷
因為可以1彈秒人

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
倉井影 + 80

查看全部評分

回復 支持 反對

Done
回復 支持 反對