打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] sd冇了 所以我決定

你又唔留心,我冇叫你換電腦而係搵電腦拍 淆去網吧?
俾你打破point又點話?你放左成堆相,由開服玩到衣家 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:32

你又唔留心喇  我只係假設問題 換電腦成本大    又何況去網吧又要消費呢  又有成本了  為左拍片證明自己勁而製造成本? 我又唔覺得係值得了
回復 支持 反對

回復 49# billson

所以米話佢贏左個傷殘ge敵人就話自己勁?反而係你禁lag機佢都只係30:15會唔會太廢?
回復 支持 反對

係,我冇能力證明,咁你有能力證明自己冇開掛對戰?
虎珀 發表於 1-6-2015 00:36

你欠缺了正常思維  sd對戰係開唔倒掛的 開左對家會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等 我又沒比人cap類似圖 同埋你見我未被因掛而封號 重未比人封號就知冇用掛啦
回復 支持 反對

如果照你咁講咩都要成本你屋企打機之後要係隻game度證明自己勁都要俾電費,米又係要成本,咁都係唔值wo
回復 支持 反對

笑鳥,你同個uk delay友鬥sp,我出sp delay2-3s都打中你, 會唔會廢左d
仲有我個場分明讓你,見你一開始用道 ...
billson 發表於 1-6-2015 00:35

唔好試圖捉我心理喇 手下敗卒 等我解釋下啦 我本身機都有少少lag  你唔識用正義但係我冇迫你 係你自己用正義   你自己lag 我冇迫你 係你自己按f5比我開9你波之嗎 雙方f5 準備作戰  這場遊戲就成立ga喇 (除左彈game) 同你打到完場 以我實力30:15炒兩倍分數其實念落幾合理的...
回復 支持 反對

如果照你咁講咩都要成本你屋企打機之後要係隻game度證明自己勁都要俾電費,米又係要成本,咁都係唔值wo ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:42

你又唔用正常思維... 電費唔係我交的   每月比同樣的家用  家用包的 假設每月我比1000家用  出去網吧 再假設10蚊 總成本就係1000+10=1010了 明嗎

不過你都冇正常思維 成個弱智又應該唔會明
回復 支持 反對

你欠缺了正常思維,SD對戰係開到掛,只係用果陣ge時間問題,只要你用得出神入化就可以防止「開左對家會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等」,解決左何來又俾人cap圖?GM不嬲出名「叫你用心等待,已經俾工作人員處理」。「同埋你見我未被因掛而封號 重未比人封號就知冇用掛啦」呢句野成立咩?之前果幾年成日有人係大將戰開掛,咁多人告上俾gm米又係拖左成年先處理。
回復 支持 反對

邊個電用掛係對戰果到可以防止「開左對家會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等」 你用過掛你又知?  以我所知 用掛係會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等

你又唔用正常思維  因為我冇比人封sd ac就證明我冇用掛啦 同埋要用正常思維念 係sd對戰玩家是不會用外~掛的   輸比人就話人是掛又係唔岩的 同埋要學習反思點解會輸比大家哥 係咪大家哥係勁人黎ga 呢種心態才可行
回復 支持 反對

一部age-2夠做打柒大家狗啦
回復 支持 反對

一部age-2夠做打柒大家狗啦
bevisyin 發表於 1-6-2015 00:55

幾隻字都可以ko你   空口講白話
回復 支持 反對