打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] sd冇了 所以我決定

回復 51# 大家哥05

diu, 成本, 你悟係有8萬咩

你悟係炒股票咩? 唔係20歲退休咩?
i-one 10蚊一粒鐘應該粹料里嘅姐, 有米仔
回復 支持 反對

回復 58# 大家哥06

唉你自己中途棄SD又點會知?好明顯自己被人開過加速或外掛黎屈過lo,
你又唔用正常思維 ,因為你冇比人封sd ac就證明GM冇理啦。同埋要用正常思維念,係sd對戰玩家是會用外~掛的,有人開掛對戰但拖左兩年先封(冇記錯係路人黎),果陣D post 大部分都講佢,相同片都有但米又係拖。
唔夠人打就彈GAME又係唔岩的,同埋要學習反思點解會輸佢要彈GAME,係咪因為佢淆,輸唔起,呢種心態才可行
回復 支持 反對

搞咁耐都係想証明自己勁,但郤沒有人認同, 真是可悲
然而我拍了一段片,就成為了風車帝
你同風車帝鬥正義,同delay友鬥sp鬥r
贏左就話自己勁好多,咁同霍金鬥跑歩有咩分別,我連正義改左sp都唔知
加上你咁樣post人地圖,再話人好賤格lo
你唔專重人,人地都唔會專重你
大把人勁過你, 你唔好以為網絡虚擬世界就可以亂up
根據研究,你係網上打d咩,你就會有同樣的感受
eg.係fb打我好黑仔,你之後一直都會覺得好黑仔
你係nakuz繼續係咁,你的人生一定好有問題
回復 支持 反對

幾隻字都可以ko你   空口講白話
大家哥06 發表於 1-6-2015 00:56

KO我~哈哈
你邊次串win我呀? 你打J打上腦;P
回復 支持 反對

回復  大家哥05

diu, 成本, 你悟係有8萬咩

你悟係炒股票咩? 唔係20歲退休咩?
i-one 10蚊一粒鐘應該粹料 ...
UIOPRT 發表於 1-6-2015 00:59

係有8萬  但用係一隻就汁ge game到又真係唔值 就好似念汁前買點數
回復 支持 反對

回復  大家哥06

唉你自己中途棄SD又點會知?好明顯自己被人開過加速或外掛黎屈過lo,
你又唔用正常思 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 01:01

你又唔用正常思維喇 冇人cap倒我不正常遊戲情境訊息圖證明我冇用掛啦....  同埋要用正常思維念 彈game其實係因為小護士 令我不能反敗為勝:( 可能佢很愛我所以成日搵我啦   同埋贏咁多人and比人讚係單挑聖手就要考慮我應該是一個單挑高手了
回復 支持 反對

係有8萬  但用係一隻就汁ge game到又真係唔值 就好似念汁前買點數
大家哥06 發表於 1-6-2015 01:04

汁你老母 (執)你唔係唔識打呀
執=土+戈4
回復 支持 反對

KO我~哈哈
你邊次串win我呀? 你打J打上腦
bevisyin 發表於 1-6-2015 01:01

贏ed
回復 支持 反對

搞咁耐都係想証明自己勁,但郤沒有人認同, 真是可悲
然而我拍了一段片,就成為了風車帝
你同風車帝鬥正義,同d ...
billson 發表於 1-6-2015 01:01

竟然你承認輸左比我 我都無謂再串一個手下敗卒了 :) 其實都唔知點解要串我 迫我po贏你圖 囧 自作自受@_@  你話冇人承認我勁 你應該睇睇第四頁的回復了 被人讚單挑聖手 又比人給正評
回復 支持 反對

汁你老母 (執)你唔係唔識打呀
執=土+戈4
bevisyin 發表於 1-6-2015 01:07

唔係唔識打 因為方便 同埋在大前題我假設你地有正常智慧睇得明  估唔到你就咁執著係呢d位 @@
回復 支持 反對