樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

難辭其咎
martin17 發表於 3-5-2011 15:01

都得,證明呢位人兄中文水平都唔差
始終我地係度猜測緊佢既原意,佢自己先知想講乜啦

我諗佢係度話扮大佬呢d咁負面既字,唔會係話我值得諒解掛?

至於果d話無可''口''非既人呢...
回復 支持 反對

至於 cde呢度,的確係我錯,我係度作最真誠既道歉我已經解番
呢到笑左

...
martin17 發表於 3-5-2011 15:16

無計,無買到cde/高點好耐-.-你係街仲幾時見過高點卡賣.....
我又唔收點既平時

買點都係用mycard.......買左轉手又易d.

,仲有,都唔夠果d連朋友都出賣既人好笑掛?;P
回復 支持 反對

講到自己好正人君子 話唔好屈我爆人ac by 占 呢加你地自己-.-爆晒出黎 笑左 真係知人口面不知心
口口聲 ...
矮仔一個. 發表於 3-5-2011 14:07

今晚可能佢地齊人又夾定口供上黎架啦

psn今晚好似就恢復啦,佢地一定好多新奇既創作故事架姐

我就未必有時間再睇啦

不過係無得夾情況下,又講左d乜野出黎,而夾左之後,口供又會如何改變呢?

而可信性兩者比較之下又邊樣較為高呢

大家心照啦;P
回復 支持 反對

一鍵留名
回復 支持 反對

一鍵留名
星夜仔仔 發表於 3-5-2011 15:32

-.-貼埋劉明張圖丫你
回復 支持 反對

講到自己好正人君子 話唔好屈我爆人ac by 占 呢加你地自己-.-爆晒出黎 笑左 真係知人口面不知心
口口聲 ...
矮仔一個. 發表於 3-5-2011 22:07

大難臨頭各自飛;P
回復 支持 反對

我...冇言囉= =好亂- -
回復 支持 反對

肥野終於有故講喇啵0.0..
成日大大編道理到頭來只係...唉~
回復 支持 反對

我...冇言囉= =好亂- -
angelalove 發表於 3-5-2011 15:39

我極簡略講下之前發生咩事啦

樑追左昀昀番黎,(更正一下,係佢地同我講既果個版本,係昀昀自己送上門既)之後昀昀信任佢就比晒AC既資料佢

之後樑同寶之提過想爆昀昀AC,寶之竟然唔同昀昀講WO(果排寶之FD到日日同昀昀升LV同傾計架,)

跟住樑就爆左昀昀AC啦,

---------------------------------

同一日晚上,昀昀就話佢比人爆AC,我同佢分析過一定係樑做既

第2朝我就去問樑,佢承認左係佢做既,昀昀手頭上都有一份咁既對話紀錄

(樑承認係佢做,而且背後總共有7個人),

之後樑就話寶之都同意架,咁我就問寶之,

寶之果日番黎就上黎審問樑點解要屈佢,相信2月尾有ON星夢既人可能會見過呢單野

而寶之究竟知唔知情,又有無出賣朋友呢?上面既回覆相信已經比左答案大家啦

-----------------------------------------------

至於我都係講事實姐,好過某D人

有錢上財榜,速水問人攞

見女埋去媾 利用完就走

總括其人格 總之就賤格

既人掛?
回復 支持 反對

到此一遊
回復 支持 反對