樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

回復  `;:{P0CHi}﹡

你寄封e貓比星夢 留番個電話  星夢果d工作人員會問你d野 問完之後 佢會幫你cut左 ...
bye°↗ 發表於 3-5-2011 21:45

EMAIL 膠千話吾系佢開!吾記得EMAIL  PW喎
回復 支持 反對

EMAIL 膠千話吾系佢開!吾記得EMAIL  PW喎
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 13:52

個EMAIL的確唔係我開=.=我開果D近兩三年既都會無數字

就算魔銃我都係

亦都唔會咁求其,

我想同你交待一下,果個所謂持有EMAIL既人,
我上過去搵佢,(4月27我係佢屋企樓下考試)屋企無人應門,電話無人聽,上1次MSN見到佢已經係2月尾既事

我亦都講過,如果佢唔交比任何其他人使用該隻AC,而佢AC係無啦啦比人爆左,我係會負責

其實1隻帳號,應該係個人獨立管理

呢句係我個人意見:1隻ac由兩個人持有,最終只會嗌交
-------------------------------------------------------------
由其呢兩年開果D

你問下好似係曲奇咁,我D USER NAME 係唔會有數字,佢持有我隻靈士(以前)

L_____R

ps 樂古呢隻都好q多年前啦....
回復 支持 反對

講甘多都哂氣,你話我爆你男聖靈,我辛辛苦苦幫你升完,轉個頭話我爆左你冰頭新杖,我真系好後悔幫你升!如 ...
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 13:24

我再講1次
PW,係我魔銃俾人爆完,我再改比你既

由3月15開始直到3月18 AC既PW只係由寶之你一人獨佔(唔計我的話)

但3月17號就俾人爆左ac啦

我真係諗唔明我有咩動機會為左呢D裝去同你反面,你果陣時都無同我有咩仇,我只係話
雖然隻AC真係得你有,但係我見係朋友就算啦,我報警,晒既成本(時間)遠遠超過拎唔番D野既成本

而且警方都幫唔到我D咩

我SD既信入面,其中一句:由於我相信絕對是朋友所為,,希望官方能盡量提供資料,讓我早日得知元兇是誰

若要交出更多證據以證明我是帳號持有者,我絕對願意提供

請結果如何都盡快回信,謝謝

件事1個星期之後我亦都無再同任何人表達過隻AC被爆呢件事

你識我咁耐,你應該知道我有幾懶,作風不嬲都係息事寧人

我已經向官方查詢過有關帳號被盜一事,4封EMAIL都沒有回覆

官方連電話都唔聽,我可以做D咩?
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

講到自己好正人君子 話唔好屈我爆人ac by 占 呢加你地自己-.-爆晒出黎 笑左 真係知人口面不知心
口口聲聲無 但有隻128曈z.z?
回復 支持 反對

講到自己好正人君子 話唔好屈我爆人ac by 占 呢加你地自己-.-爆晒出黎 笑左 真係知人口面不知心
口口聲 ...
矮仔一個. 發表於 3-5-2011 14:07

佢無爆人ac,不過佢協助他人爆ac咋痳

分賊贓就無罪?
回復 支持 反對

口口聲 ...
矮仔一個. 發表於 3-5-2011 22:07

分野都唔算呀 我真係笑左LO
爆左AC 又話人屈你爆AC
仲想係到扮哂好人ZZ
回復 支持 反對

早就討厭佢扮晒大佬咁  早就知道佢人品差 再加上E 件事 佢無可口非啦掛?
BY 倫 ...
米米古古 發表於 3-5-2011 12:56

首先,唔係無可口非,係無可厚非
    http://xh.5156edu.com/html5/87008.html

無可厚非
基本解釋 :
厚:深重;非:非議,否定。 不能過分責備。 指說話做事雖有缺點,但還有可取之處,應予諒解。

字你打錯我唔怪你,同音字就算啦,意思你都錯? 你讀乜野書呀?

讀多兩年書啦大佬倫

用責無旁貸會唔會準d呀;P?

以下呢幾句,你地想睇就反白,唔想睇就無視啦

係比大佬倫既
查實你行出街講野知唔知暗地裡會俾人笑架?
呢個已經唔係歪唔歪理既問題,已經係用字錯既問題
你會唔會話做善事既人係罪大惡極,罪犯係抱著慈悲為懷既心去犯罪呢?
回復 支持 反對

回復  `;:{P0CHi}﹡

你寄封e貓比星夢 留番個電話  星夢果d工作人員會問你d野 問完之後 佢會幫你cut左 ...
bye°↗ 發表於 3-5-2011 09:45 PM

個條友沒做..點幫妳搞呢d野阿..
吾好gag啦=.=
                                              By;流~
回復 支持 反對

首先,唔係無可口非,係無可厚非

無可厚非
基本解釋 :
厚:深重;非:非議,否定。 不能過分責備。  ...
211835350 發表於 3-5-2011 22:25
難辭其咎
回復 支持 反對

先回覆:我唔報警,絕大部份都只係因為朋友既事,對我唔好離譜到過晒火我就唔會理
加上,官方依家根本係半放 ...
211835350 發表於 3-5-2011 20:35

至於 cde呢度,的確係我錯,我係度作最真誠既道歉我已經解番
呢到笑左

回復 支持 反對