樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

膠千不嬲係隻死昆狗= =
之前佢隻日久生情都出曬名啦= =
回復 支持 反對

-.-真係得你1個知個pw
因為3月11我魔銃比人爆左,之後我為防俾人爆聖靈,我pw改到得我同你知
點知聖靈 ...
211835350 發表於 3-5-2011 20:25

而家系你死都吾報警.. 我都想你環我一個清白
你成日講到幾有錢幾有錢 但點解連$1500都要呃?
如果我等錢洗我會放哂我手頭上既ac 吾玩,, 都吾會走去爆你個d垃圾=)
清者自清拉..  大家要信 膠千我都冇野好講la.. 要講既野我講哂=)
回復 支持 反對

招人插佢
回復 支持 反對

如果我等錢洗 ...
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 12:30

先回覆:我唔報警,絕大部份都只係因為朋友既事,對我唔好離譜到過晒火我就唔會理
加上,官方依家根本係半放棄狀態,我sd過信,根本官方無人理我,我無法向官方查詢到任何資料

無任何資料,我報警作用係不大

我都聽聞過要不停咁sd先有效,但老闆我要正常生活考試ok?(ps.封信每隻ac我sd過兩次)

------------------------------------------------------
    比人踢爆你有份協助*(打小左呢兩個字,sor)爆人ac就話要講既講晒啦?
你自己有無當過昀昀係朋友呀?你咁表達姐係表示你事前知道昀昀會俾樑爆晒d裝同ac啦

如果你事前通知昀昀叫佢唔好比email比樑佢洗唔洗要人求樑比番隻ac佢呀?

(ps.你唔好話我要求分隻瞳比我就話我本身其實都想搵著數
,我係向樑追討前果晚已經同昀昀講明,我會不擇手段幫佢拎番d裝同寵,
原因係昀昀話過隻寵比佢ac更為重要,有msn 紀錄作為證據)

果陣你同昀昀情同姊妹架wo,好fd架wo,點解唔通知昀昀佢有可能俾人爆ac同勸佢呀?
唔通你地當初識佢係有目的既?定係抑或者你本身已經係對朋友係咁既人格呀?

你人格又有無問題呀?前兩日占占開post話人地屈佢爆ac,岩,件事上占占係無爆,
不過有份分賊贓呢

你地仲好意思出黎撐,知唔知醜呀?

事後占占都認d裝有份係佢度,你有無份分呢,就你知,樑知占知,人地唔知,我都唔知

不過點解當初我問你,你要扮唔知件事呢?應該話你同我指出

樑屈你話呢件事本身你係知情,你係唔知架可?點解你依家又話知既?

------------------------------------------------------
仲有,唔好話我呃佢,同埋話我潛水,呢廿日你無add過我msn

我無辦法將隻ac拎番,就已經叫賣左個擁有權啦下話?

至於 cde呢度,的確係我錯,我係度作最真誠既道歉

我已經解番
回復 支持 反對

=.= 我個試場有幾十名考生
消失於卷一  
唔夠時間=.=做閱讀
實在大耐無做過 ...
鐵盒 發表於 3-5-2011 12:26

ha 卷1係深,我諗同有al既6-8成啦,不過份量唔多,著重理解

比d信心自己,呢兩年有20/80已經lv2架啦,聽日你仲要作戰多次,加油!!

綜合先係會考中文既難關

反而第2題可以想像成被放棄既人,例如監犯,呢種過去回憶既甜但又難以再次親身感受,

例如同主人行山既經歷,或者佢跌落山,你幫佢爬番上山
主人已經買左對功能更好既鞋啦,以後都唔會再望你一眼,
最後再係度喊/感慨.動之以情
未必5*但一定有中等成績

ps* 09ce 作文拎3等,係靠有兩份5*先keep得住

不過當年既樓梯與升降機..我自己作完都唔知道自己作左d咩 haha

不過記住,佢話600字,你無800字都唔好收筆

聽日綜合都好,記住,400係唔夠架,800-1000 係基本
回復 支持 反對

如果我等錢洗 ...
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 12:30

仲有,你係唔係貪呢d野我就唔知啦,昀昀你都可以出賣啦

不過隻ac係的而且確得你有,我係專登改pw比你既,因為我魔銃比人爆過1次

我擔心曾經同朋友分享既聖靈會成為下個目標,所以我先改到個pw比你專屬

而且

我果陣有同你講過等我轉左pw先比你,但我唔知你理唔理解到個pw變左係你專有呢

你話無就無啦,我相信知道俾人爆ac既事件,除左大型online game,絕多數都係朋友爆

加上信我其實已經sd過,我只係要求自己ac既交易紀錄,但官方都無理過我
回復 支持 反對

早就討厭佢扮晒大佬咁 :lol 早就知道佢人品差 再加上E 件事 佢無可口非啦掛?;P
BY 倫
回復 支持 反對

早就討厭佢扮晒大佬咁  早就知道佢人品差 再加上E 件事 佢無可口非啦掛?
BY 倫 ...
米米古古 發表於 3-5-2011 12:56

呢件事我無爆過佢ac,無令到佢ac出事,可以有咩事
講樣野你知,佢當初已經報左警,如果唔係有咩d變數,你認為佢地會上黎嘈?
加上,如果我既人品差,咁寶之呢d知朋友有難都專登隱瞞既係咩?
人_?定

_渣?

仲有
    扮大佬-.-你搞笑啦

係台地你幾時我見我扮過大佬?我最多都係同人傾會戰既野,朋友既,盡量多一事不如小一事

你知唔知我背後係會戰付出左幾多心機呀?想維持1個網絡遊戲既小戰團就叫扮大佬呀?

我個人作風,有恩報恩,有仇報仇,就係咁簡單,你搞會戰,原來我還擊就唔得既?

睇黎你先係大佬倫;P

邊個同我認識(意指我唔對佢反感)而紅過我,我係認真出番黎紅佢呀?我99%都係笑下算架啦wo

我邊忽有大佬行為呀大佬倫?

洗唔洗叫我幫助過既新手上黎做證呀?我人品有問題?

果陣時有4ser,何必相爭,依家合左ser,我都廢事理

原來發膠拎天馬劍吉下人就叫扮大佬啦?咁小小小飛俠拎把10lv統出黎係唔係扮魔王?
回復 支持 反對

講甘多都哂氣,你話我爆你男聖靈,我辛辛苦苦幫你升完,轉個頭話我爆左你冰頭新杖,我真系好後悔幫你升!如果你堅持話系我爆,我吾該你吾好當我系朋友拉,吾好手下留情,去報警吧!我相信警方有能力查出邊個先系真正爆你AC既人!定系你身有屎吾敢報警!
回復 支持 反對

回復 1# `;:{P0CHi}﹡

你寄封e貓比星夢 留番個電話  星夢果d工作人員會問你d野 問完之後 佢會幫你cut左個cde 個角密其實可以用e貓拎番係官網到有教-.-
回復 支持 反對